iPhone 7

iPhone 7
iPhone 7 vejer blot 138g, er 7.1mm tynd og fås i fire farver, den kommer med en IPS LCD 4.7 tommers skærm med en opløsning på 750x1334 pixels og 326 pixels per inch. Den kommer med rigeligt af lagerplads 32, 128 og 256 GB. iPhone 7s nye A10 Fusion chip er 64-bit, Quad-core processor som Apple siger er 40% hurtigere end sidste års A9 processor. six-core grafikprocessor og 2 GB Ram så ydelsesmæssigt kan den klare de mest krævende applicationer og spil. iPhone 7 har stadig et kamera på 12 megapixel men har fået et større blænde som gør en stor forskel, samt optisk billed stabilisation. Der er blevet skruet op for selfie kameraet der nu er på hele 7-megapixel med automatisk billed stabilisation. Stereo højtalere, så på lyd siden kommer der en højtaler mere så du har en i toppen og en i bunden hvilket er helt nyt for Apple. Som noget helt nyt kommer iPhone 7 også med IP67 certificering, så den er vandtæt ned til 1 meters dybde i op til 30 minutter!

Her hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af alt det tilbehør du måtte stå og mangle til din iPhone 7! Vi har både covers, etuier, skærmbeskyttelse, kabler og meget meget andet! Mangler du en powerbank til at tage med på farten? Du kan finde det hele her! Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp til at vælge det rette tilbehør, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem 10 og 16.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Etuier og covers til iPhone 7

Leder du efter et smart cover eller etui til at beskytte din iPhone 7 mod utilsigtede skader? Hos Lux-case finder du Danmarks største udvalg og vi er derfor også sikre på at du nok skal kunne finde frem til noget som falder i din smag, her hos os. Vi har mange forskellige modeller, materialer, farver og motiver at vælge imellem, så det handler sådan set blot om at du går på opdagelse i vores sortiment! Når først skaden er sket, er der som regel ikke så meget at gøre og det kan oftest ikke betale sig at få sin iPhone repareret kontra at investere i en ny. Med et cover eller et etui er du sikker på at din iPhone er forsvarligt beskyttet og du behøver ikke længere at skulle bekymre dig når du bruger den. Hvad venter du på? Gå på opdagelse i vores iPhone 7 cover sortiment!

Powerbank til iPhone 7

Står du og mangler en powerbank til din iPhone 7? Hos Lux-case finder du et stort udvalg af powerbanks som sørger for at du ikke komme til at stå uden strøm til din iPhone 7. Vi har blandt andet en powerbank som kan oplade flere enheder på samme tid og en powerbank som kan blive opladet ved hjælp af solens stråler! Der er mange forskellige kapaciteter og farver at vælge imellem, så gå på opdagelse i vores sortiment og find frem til det du mangler! Det er altid en god ide at tage din powerbank med på farten, så du aldrig løber tør for strøm mens du er på farten igen. Gå på opdagelse i vores udvalg og find det du står og mangler!

Beskyttelsesfilm til iPhone 7

Vi anbefaler altid vores kunder at de beskytter deres iPhone 7 så godt som muligt. En ridse eller en skramme kan hurtigt ødelægge ens dag. Hos Lux-case har vi både skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas. Begge dele giver en rigtig god beskyttelse - den eneste forskel er at et skærmbeskyttelsesglas giver en lidt bedre beskyttelse og stikker en smule op. Det er dog ikke noget du lægger mærke til, når først det er blevet monteret.