iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus
Måske har du tænkt længe over hvilken mobil, du skal investere i næste gang og nu har du så fundet ud af, at det skal da være den flotte iPhone 7 Plus - fordi det naturligvis er en god telefon. Og der er mange fordele ved denne elegante mobil, som er skarp på sit ydre og på sit indre. Du er kommet til hjemmesiden for Lux-Case.dk - fordi du gerne vil gå på opdagelse i vores sortiment, når det gælder mobiltilbehør - det er super godt, for vi har hvad du måtte behøve af al slags tilbehør til din smarte iPhone 7 Plus. Så kig godt på hjemmesiden – Vi hjælper gerne i tilfælde af der skulle opstå spørgsmål til produkterne. Bestil allerede i dag! Gratis levering!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Etuier, covers og alt andet tilbehør til iPhone 7 Plus

Den er bare flot din nye telefon og den kræver defor naturligvis god behandling og derfor skal den da også have et cover eller et etui så du kan få personliggjort din iPhone 7+ - du får dit mobiltilbehør her hos Lux-Case. dk.
Vi hjælper gerne såfremt, der er spørgsmål. Den lækre telefon kommer i de dejlige farver: Rosaguld, Guld, Sølv, Sort og Jetsort. Så der er rig mulighed for at vælge en farve, der klæder dig og din smag.
Telefonen har en vægt på bare 188 gram og en kapicitet på 32 GB og 128 GB. Den har en Retina HD-skærm, som får farverne til at stå flotte og enormt skarpe og skærmen bliver helt enkelt mere levende at se på.
Den har en A10 Fusion-chip og så er den vand- og støvafvisende hvilket naturligvis forlænger mobilens holdbarhed. Den har et 12 MP kamera og optisk billedstabilisering samt mange andre forbedrede fordele end sine forgængere.
Med denne helt igennem flotte telefon, hvor selve kernen i din iPhone 7 Plus leverer på kvalitet, kan du være tjekket uanset om du skal en tur i byen med vennerne og flashe din mobil eller om du skal bruge telefonen i den helt almindelige hverdag, hvor det bare betyder meget, at din iPhone fungerer som den skal samt, at den ligger godt i hånden.
Hos Lux-Case.dk har vi alt fra covers, etuier, skærmbeskyttelse, høretelefoner og kabler og meget meget mere. Bestil allerede i dag! Gratis levering!