iPhone 6 / 6S

iPhone 6 / 6S
iPhone 6 Cover, etuier og tilbehør - Kort sagt: Alt til din Apple iPhone 6. Den hidtil mest ventede Apple iPhone til dato. Her hos Lux-Case.dk står vi klar med tilbehør, etuier covers til iPhone 6. Bestemt en smartphone i højeste klasse fortjener den bedste kvalitet. Køb dit iPhone 6 cover hos lux-case, og få Gratis Levering. Velkommen til et stort udvalg af iPhone 6 etuier, covers og alt andet tilbehør.
Velkommen til et udvalg fyldt med kvalitet og i alle slags tænkelige designs.
Velkommen til Danmarks største udvalg af covers, etuier og tilbehør - Velkommen til Lux-case, og vores store udvalg af iPhone 6. Leder du f.eks efter en Apple iPhone holder, så er du endt det helt rigtige sted! og især hvis du leder efter et cover til iPhone 6
Vil du have de seneste nyheder og gode tilbud fra lux-case.dk? - Skriv dig op til vores nyhedsbrev.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Apple iPhone 6

iPhone 6 udkom I Danmark d. 26 september 2014. Igen har Apple opdateret deres telefon, og gjort den endnu bedere end deres forgænger Apple iPhone 5s. Den sjette model af Apples populære telefon, har fået en størrere skærm, en retina HD-skærm på 4.7”. Hele mobilen er blevet tyndere (6.9mm), også er den naturligvis blevet hurtigere, mere kraftfuld og længere batteritid.

Det Nye Apple Design

De fleste ved godt, at når man hedder Apple, så betyder designet også en del. iPhone 6 er lavet af materialerene: Aluminium, rustfrit stål og glas. Det er et meget enkelt og strømlinet design, telefonen har ingen skarpe kanter eller nogle mellemrum, selv der hvor glas og metallet bliver samlet.

Endnu en til samlingen - IOS 8

Idet der kommer en ny Apple iPhone ud, så kom der også en opdateret version af styresystemet. I september 2014, hed den nyeste version: IOS 8.
Her er der kommet en række nye funktioner, I forhold til det tidligere IOS. Når du f.eks er inde I beskeder kan du nu, med et enkelt tryk, tilføje lyd eller video til din besked.
En af de nye smarte funktioner, gør sig til meget nyttig brug, hvis du er ejeren af flere Apple-enheder. Med handoff-funktionen, er dine enheder endnu mere forbundet til hinanden. Du kan starte dit arbejde, på din iPhone og forsætte på din iPad.
Der er mange flere muligheder med IOS 8! Lær dem alle på Apples egen side.

iSight-kamera.

iPhone 6 kameraet har også fået en løftning. IOS 8, giver en række nye funktioner og filtre.
Med denne telefon kan du optage HD film I 1080p opløsning med 60fps og slowmotion video med 240 billeder per sekund. Og som det helt store kan du også optage tidsforløbsvideoer. Kameraet på iPhone 6 er på 8-MP.
Ansigtsgenkendelse samt eksponeringsjusteringen er blevet forbedret, også er Apple kommet op med Focus Pixels.
Focus Pixels betyder at autofocus er blevet endnu bedere og hurtigere, dette er takket være en ny billedsignalprocessor, der giver sensoren endnu flere oplysninger, når du trykker på udløser knappen.
Vil du tage endnu flottere billeder og endnu bedere film med din iPhone 6? Så tjek vores standere til iPhone 6!

Bonus viden! Det kamera der bliver taget flest billeder med, er faktisk med de forskellige iPhone kameraer.

iPhone 6 Covers

iPhone 6 cover er den simpleste måde at give din smartphone noget beskyttelse på. God beskyttelse men fuld tilgængelighed hele tiden. Ingen klap der dækker skærmen eller gør det besværligt at bruge sin smartphone. De fleste af vores covers er stødabsorberende for at maximere beskyttelsen. Vores covers kommer i følgende materialer som plastik, silikone, TPU, metal og iPhone 6 covers med ægte læder. Der er mange smart og unikke covers til iPhone 6. Skal den ligne en telefonboks, en bamse, en sportsvogn, en kat, en sko eller en fod? Ligeså mange forskelige stilarter, design og materialer - I ligeså mange forskellige farver og motiver har vi. Ja der er næsten uendeligt af muligheder for at style din mobil. Måske er du en af dem, der sejler meget eller befinder sig tit der, hvor der er vand? Det kan være en meget dyr og utrolig ærgelig oplevelse, at få sig en vandskadet telefon. Heldigvis kan du nemt finde vandtætte iPhone covers på siden. Vi har mærker såsom Love me! Otterbox, Krusell som er design covers i den lidt dyrere ende, men vi har presset priserne helt i bunden. Men du kan også nemt finde billige iPhone covers til små penge.
Derfor lover vi dig: Uanset hvad du vælger - Du vil altid få den højeste kvalitet til de laveste priser i hele Danmark. Vi har de bedste mobil covers! Køb i dag og få helt fri fragt og hurtig levering
Køb dit cover til iPhone 6 i dag hos det største udvalg af mobilcovers i Danmark - Lux-case.dk

iPhone 6 Etuier

iPhone 6 Etui Skal din iPhone 6 have top beskyttelse og måske en nyt look? Blå, grøn, gul, pink, rød, orange, eller måske brun, det kan være farven på dit etui til iPhone 6. Mon ikke det muligt at skille dig godt og grundigt ud med de mange forskellige designs og farver vi har her hos Lux-Case.dk. iPhone 6 etui er den absolut bedste form for beskyttelse da det dækker hele vejen rundt og med mange af modeller har du en magnetisk lås til at holde klappen lukket. Det betyder ikke at du ikke kan holde styr på de vigtige opdateringer. Et iPhone 6 case med smartview kan du stadig følge med uden at skulle lukke klappen op. Du kan finde iPhone 6 etui i ægte læder, plastisk PU læder. Hvis du vil samle alt det vigtigste et sted, så har vi produkter der gør det nemt for dig. Få et iPhone 6 etui i ægte læder med kortholder. Flip etuiet og brug det nu som stativ. Alt sammen til danmarks billigeste priser! Hvad venter du på? Tag en smut rundt og find dit stilfulde etui.


iPhone 6 Tilbehør

iPhone 6 tilbehør er et kæmpe område, så derfor har Lux-Case.dk selvfølgelig en masse forskelligt af vælge imellem. Høretelefoner til de stille togture, mini-højtalere til strandfesten, beskyttelsesfilm til en ridsefri skærm, bilholder til den sikre vej til destinationen, kabler til deling. Skal du ud og løbe en tur? Jamen, så kunne et par trådløse hovedtelefoner og et iPhone 6 armbånd være det som du leder efter. Vi gør alt for at komme dig i møde, derfor har vi også et væld af produkter der passer til enhver smag og hobby. Har du mistet din oplader eller er du træt af at lede efter stikkontakter, får at oplade din smartphone hele tiden. Så har vi også mange iPhone 6 opladere og power banks. Så du altid kan være på farten, uden at bekymre dig om, din mobil nu skulle løbe tør. Udover det finder du også iPhone 6 tasker, poser, handsker, biltilbehør, punge, høretelefoner, alle slags tænkelige holder, gadgets.... Kort sagt: Tonsvis af forskelligt tilbehør til iPhone 6. Tilbehør er her for at gøre hele din oplevelse af din smartphone bedre. Hos Lux-Case.dk finder du kun kvalitets produkter og derfor er der også 100 % tilfredshedsgaranti. Hurtigt dag-til-dag levering med Post Danmark og du får endda 100% Gratis Levering!