iPhone 5C

iPhone 5C

Har du gået og ventet længe og endelig kunnet købe den helt nye iPhone 5C og gjort det! Så har vi her på lux-case.dk som de første allerede fremskaffet tilbehør og covers til iPhone 5C. Vi har alt det udstyr til iPhone 5C som du har kunnet købere til de gamle modeller, men selvfølgelig tilpasset den nye iPhone 5C, så du er sikker på, at din telefon er maksimalt sikret mod tab og slag. Det ville være ærgerligt at få sin helt nye mobil ødelagt ved et tab, så derfor er det vigtigt at købe beskyttelse til den, som du kan få lige her. Og endda den bedste af slagsen på markedet. Vi har også allerede nu andet tilbehør til iPhone 5C som fx en cykel- eller bilholder. Klik her for at komme til iPhone 5/5S!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

iPhone 5C Covers & Tilbehør

 

Den nye iphone 5C er den nyeste smartphone fra Apple sammen med den dyrere iPhone 5S. Det er Apples første forsøg på at lancere et såkaldt lavpris telefon så den kan konurrere med Samsung og de andre android telefoner om andre kundegrupper end kun lige dem med flest penge. på lux-case.dk tror vi, det bliver en bragnede succes og har derfor købt en masse lækkert tilbehør hjem til iPhone 5C. Vi håber i kan finde en masse lækkert udstyr, så i bliver endnu gladere for den.

 

Som det første og mest essentielle til din iPhone 5C er selvfølgelig et cover. Man kan sige meget godt om den nye 5C, men ligefrem nyskabende indenfor design er den ikke. Derfor ville et smukt og samtidig beskyttende cover være på sin plads. Vores covers er designet specielt til Apple, da vi ved at Apples kunder er meget stilbevidste. Vores covers er derfor også designet smukt og med tanke på kvalitet og finish. Samtidig kan du få mange forskellige covers her. Lige fra et hårdt plastik cover, der yder solid beskyttelse mod slag fra spidse genstande til bløde silikone covers, der er gode, hvis du kommer til at tabe din iPhone 5C ned fra et bord eller lignende. Hvert af vores covers har deres helt eget udtryk og vi er sikre på, du kan finde et, der falder i din smag.

 

Udover vores mange flotte og beskyttende covers til iPhone 5C har vi naturligvis også etuier til denne model. Vores etuier er ligeså beskyttende som vores  covers, hvis ikke mere. Nogle af dem har side flip funktion, så din telefon automatisk vækkes til live, når du slår flippen ud. Samtidig beskytter dette design også mod skader på forsiden. Vi har modeller, der er fremstillet i ægte læder, hvis kun det bedste materiale er godt nok til din iPhone. Et design i ægte læder giver desuden den lidt kedelig plastagtige telefon et mere moderne og interessant look. 

 

Noget som mange desværre glemmer er beskyttelsesfilm til ders iPhone 5C. Beskyttelsesfilm er dog godt på mange måder idet det ikke kun beskytter din skærm mod ellers næsten uundgåelige ridser, men også sikre din skærm mod snavs, støv og fedtede fingre, der ellers ville fedte din skærm til, så du må rense den hyppigt. Beskyttelsesfilm gør det også nemmere at pudse din skærm af, da snavs og fedt meget nemmere glider af beskyttelsesfilmen, der er fremstillet til at afvise dette end af den fine skærm, der nærmest er som en magnet for støv.