iPhone 4

iPhone 4
Hos Lux-Case.dk finder du Danmarks suverænt bedste udvalg af covers, etuier, beskyttelsesfilm samt andet tilbehør til din iPhone 4. Hvad enten du er til de skøre, stilsikre eller klassiske covers, så kan du være sikker på, at Lux-Case.dk har præcis det iPhone 4 cover som du lige går og leder efter. Vi vil have at du som kunde har en god oplevelse når du handler hos os, så derfor har vi valgt at give PRISGARANTI på alle iPhone 4 covers og tilbehør købt hos Lux-Case! Husk at vi også har fri fragt på covers, etuier og andet tilbehør til langt de fleste smartphones på markedet. Kom du ind på den forkert model? Var det iPhone 4S covers og etuier du ledte efter? Hvis du er en af de heldige, der er den nye ejer af iPhone 6, så finder du cover til iPhone 6 her

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til iPhone 4

Selvom iPhone 4 er ved at være en af de ældre modeller, så fortjener den stadigvæk noget beskyttelse – og her hos Lux-Case.dk finder du over 800 forskellige iPhone 4 covers. Vi har en masse forskellige farver som pink, lilla, grøn, blå, rød og mange flere – det kan også være du vil have en design i form af en ugle, meteorregn eller noget helt tredje. Der er i hvert fald tonsvis at vælge imellem. Et cover fås desuden også i forskellige materialer som plastik, silikone, TPU og metal. Her er det et spørgsmål og smag – alle typer materiale giver optimal beskyttelse til din mobil. Vi har desuden covers til iphone 4tilbud – så grib chancen og få en lækkert produkt til din lækre smartphone. Der er penge at sparer – ikke mindst på selve coveret men også i fremtiden hvis du nu skulle gå hen og tabe din smartphone, så er den beskyttet med et kvalitets cover fra Lux-Case.

Etuier, Tasker & Armbånd

Her finder du den absolut bedste, den anderledes og den praktiske beskyttelse til din mobil. Hos Lux-Case.dk finder du en række robuste og slidstærke iPhone 4 etuier. Det som gør etuier så populærere er ikke kun det at man får et produkt som beskytter smartphonen hele vejen rundt men også de praktiske funktioner som er muligt at få med – fx indbyggede flipstativ, magnetisk lås, smartview og pung/kortholder. Og så har du blandt andet mulighed for at få et etui i ægte læder.
Tasker er også en super smart og anderledes måde at give sin mobil noget beskyttelse på men også en rigtig nem måde at slippe for at have sin smartphone i lommen eller så kan man også vælge at tage brug af et armbånd til iPhone 4 – disse sportsarmbånd er super effektive og praktiske hvis man løber eller går i fitness og bruger sin smartphone til musik eller lignende sager. Du finder en masse kvalitets produkter her hos Lux-Case.

Tilbehør & Gadgets

iPhone 4 tilbehør er med til at gøre at du får mest muligt ud af din smartphone. Der findes en hav af forskelligt tilbehør til mobiler og her hos Lux-Case.dk har vi selvfølgelig sørget for at du finder en række prisvindende, smarte, fancy produkter. Vi har blandt andet bilholdere, bilopladere, høretelefoner, mini-højtaler, beskyttelsesfilm og meget andet – så tag et kig rundt i vores store udvalg af tilbehør til iPhone 4. Bestil online i dag og benyt dig af vores FRI FRAGT! Hurtig og nem levering med Post Danmark. 100% tilfredshedsgaranti – Vores support står klar mellem kl. 10:00-16:00 til at hjælpe dig!