iPad Air

iPad Air
Her finder du alt hvad du skal bruge i iPad Air covers, etuier og tilbehør. iPad Air er en af de absolutte topmodeller inden for tablets og det er virkelig en imponerende maskine. Den udkom i november 2013 og er siden blevet en af de mest populære tablets på markedet. Med en 1.3 GHz Dual-core processor, 1 GB DDR3 RAM og med 16/32/64 GB og et A7 64-bit Chipset, snakker vi også om en tablet der kan klare alt hvad den skal. Displayet er også noget af det lækreste tabletmarkedet har at byde på, 9.7 tommer med 1536 x 2048 pixels – og alt står virkeligt klart på et display af denne kvalitet. Er det et cover, et case eller tilbehør til iPad Air du er efter? Du finder det hele her på Lux-Case.dk!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

iPad Air Cover, Etui og Tilbehør

iPad Air er Apple's seneste skud på stammen inden for tablets – og der er snak om en virkelig lækker maskine. Her på Lux-Case.dk har vi alt hvad du skal bruge i iPad Air covers, etuier og tilbehør til iPad Air. Vi har et enormt udvalg i covers og etuier, i ethvert design du kunne tænke dig, både til iPad Air og massevis af andre modeller. Det er især den vilde Retina skærm som denne tablet får ros for, og med 9.7 tommer og hele 1536 x 2048 pixels kan man virkelig godt forstå det. Alt er super skarpt på displayet, men der er virkelig også noget at komme efter med indmaden. Et A7 64-bit Chipset, 1.3 GHz Dual-Core Processor og 1 GB DDR RAM og så kan iPad Air altså klare alt hvad du smider efter den.

iPad Air Cover

Lux-Case.dk har et af Danmarks største og bedste udvalg i covers til iPad Air. iPad Air er en absolut topklasse tablet, og ligger også i den dyreste ende af markedet, så der er helt klart noget at passe på – især hvis din tablet også bliver brugt af de mindste i familien. Med et kvalitets cover til iPad Air beskytter du mod skader ved tab og fald, og risikoen for et flækket display eller en totalt smadret tablet nedsættets kraftigt. Vi har et kæmpe udvalg i covers og bumpers til iPad Air, både i forskellige materialer og forskellige designs. Men en ting er du sikret – Alle vores covers er i høj kvalitets og giver super god beskyttelse.

iPad Air Etui

Vil du have noget der giver flere funktioner end et cover men stadig giver samme gode beskyttelse? Så er et etui til iPad Air en super god investering. iPad Air er en populær model, så vi har et stort udvalg i etuier – alt fra ægte læder, til silikone og plastik, og i alverdens forskellige farver. Det smarte ved etuier er de ekstra funktioner som ofte medfølger. Det vil ofte være flipstativ og magnetluk, men flere af vores modeller har også indbygget 360 grader roterende stativ. Alle vores etuier er i høj kvalitet og er specielt tilpassede til iPad Air.

iPad Air Tilbehør

Udover vores kæmpe udvalg i covers og etuier, har vi også massevis af tilbehør til iPad Air. Beskyttelsesfilm, høretelefoner, Mini-højtalere, opladere, kabler... You name it – We got it. Vi er rigtig stolte af vores udvalg her på Lux-Case.dk, så vi er helt sikre på du kan finde noget du kan bruge til din iPad Air. For at gøre det hele endnu bedre, så har vi gratis fragt på alle ordre. Bestiller du inden klokken 15.00, så sender vi samme dag med Post Danmark – Nemt, Hurtigt og Gratis!