iPad 1

iPad 1

Kunne du bruge et cover, et etui eller noget smart tilbehær til iPad 1? Så er din jagt endelig forbi! For vi har nemlig alt hvad du skal bruge her på Lux-Case.dk. Det kan være en jungle at finde det rigtige produkt til den rigtig pris – men her på Lux-Case har vi gjort det let, vi har nemlig kun kanon produkter til kanon priser. Ligger du inde med en nyere tablet model som iPad Air eller iPad Mini så har vi også vores lager fyldt med covers, etuier og tilbehør til dem. Glem ikke vores 100% gratis fragt.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

iPad Covers

Apples iPad har virkelig taget verden med storm, siden sin lancering for få år tilbage. Med nyskabende måder at tænke tablets på, har Apple virkelig formået at positionere sig selv som verdens første producent af de enormt populære tablets. Successen har ikke været til at overse, og og vi her hos Lux-Case-dk, er da også overordentlig begejstrerede for Apples vidunderbarn. Vores linje af produkter til iPad er derfor omfattende, og med en dybde som du har svært ved at finde til andre produkter - smartphones eller tablets.

Efterspørgslen er som altid enorm når det kommer til Apples produkter, og det afspejler sig tydeligt i vores udvalg af iPad tilbehør og covers, hvor du finder alt hvad hjertet vitterligt kan begære af farver, designs og lækre materialer. Du finder såleded både sjove og skøre iPad covers, over til mere seriøse udgaver, såsom aluminiums iPad cases, læder iPad covers samt meget, meget mere som du alt sammen finder på Lux-Case.dk.

Når du nu endelig har fået anskaffet dig et en iPad, så ønsker du naturligvis også at passe så godt på den som muligt. Her er vi heldigvis også behjælpelige med en række produkter, som lige netop har til formål at forlænge levetiden på din nye, flotte iPad, betragteligt. Vi har f.eks. en masse forskellige beskyttelsesfilm til iPad, som gør at du let og elegant, kan beskytte din iPad skærm imod skræmmer, ridser og andre ubehageligheder.

Når du så har fundet det iPad tilbehør eller cover hos Lux-Case.dk som du ønsker at købe, så kan vi glæde dig med, at du dermed har gjort dig fortjent til at få din fragt 100% betalt af os! Det er hvad vi kalder for god kundepleje.