Huawei Y6II Compact

Huawei Y6II Compact
Huawei Y6II Compact

Huawei Y6 II Compact kom på markedet i juni i 2016 og vejer blot 140 gram. Smartphonen har en flot og højt ydende 5 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 720x1280 og hele 294 pixels per tomme. Skærmen er en drøm at se film og serier på og størrelsen på smartphonen gør at den er behagelig at sidde med hånden. Med en 1.3 GHz Quad-core processor, et højt ydende MediaTek MT6735P chipset og 2 GB ram klarer smartphonen de fleste opgaver du måtte sætte den til. Applikationer åbner og lukkes øjeblikkeligt uden problemer og uden forsinkelser. Huawei Y6 II Compact tager fantastiske billeder med sit 13 megapixel primære kamera og frontkameraet på 5 megapixel er perfekt til at foretage videoopkald med eller til at tage selfies med. Som standard har smartphonen 16 GB lagerplads, men har du brug for mere plads til dine film eller billeder så kan du naturligvis udvide det med helt op til 128 GB yderligere. Der er en dedikeret slidse til et MicroSD kort som gør det nemt at have masser af lagerplads lige ved hånden. Huawei Y6 II Compact har indbygget nærhedssensor, accelerometer, ambient light og G-sensor og så fås den i farverne sort, hvid og guld. Som et særsyn i 2017, så er dets 2000 mAh batteri udskifteligt!

Hos Lux-case kan du finde alt det tilbehør du måtte stå og mangle til Huawei Y6 II Compact. Vi har et stort udvalg af skærmbeskyttere, covers, etuier, høretelefoner, powerbanks, kabler, biltilbehør og meget andet. Gå på opdagelse i et af Danmarks største udvalg af tilbehør til smartphones og bliv inspireret. Vi sørger altid for at have et så bredt og varieret udvalg som muligt og vi sender naturligvis dit tilbehør hurtigst muligt.
Huawei Y6II Compact Covers

Mangler du et cover til Huawei Y6 II Compact? Gå på opdagelse i vores store sortiment af covers til din smartphone og lad dig blive inspireret. Et cover er ikke blot en god mulighed for at sikre at din smartphone ikke bliver ridset eller beskadiget – det er også perfekt til at personliggøre din smartphone en smule. Vælg imellem mange flotte farver og motiver og beskyt din Huawei Y6 II mod utilsigtede skader i dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.