Huawei Y625

Huawei Y625
Huawei Y625 udkom i april 2015, vejer blot 160 gram og er 9.6 mm tynd! Den har en 5.0 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 480x854 og 196 pixels per inch. Med en Quad-core processor på 1.2 GhZ og 1 GB kan telefonen klare det meste og trods den blot har 4 GB lagerplads som standard, så kan du udvide det via MicroSD slidsen på op til 32 GB. Huawei Y625 har et udskifteligt 2000 mAh som giver dig taletid i op til 7 timer og 30 minutter på 2G eller 8 timer og 20 minutter på 3G. Det er dog altid rart at have muligheden for at have et ekstra batteri ved hånden og det er ikke noget man ser i de fleste smartphones nu om dage. Huawei Y625 har et primært kamera på 8 megapixel der tager fremragende billeder og et sekundært kamera på 2 megapixels til videoopkald eller selfies.

Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af tilbehør til Huawei Y625! Mangler du et nyt MicroSD kort til din smartphone eller nogle nye smarte høretelefoner? Vi har alt hvad du måtte lede efter til din telefon i vores sortiment. Leder du efter biltilbehør til Huawei Y625, så kan du selvfølgelig også finde det her! Vi har både bilopladere og holdere til bilen til din telefon. Dyk ned i vores kæmpe udvalg og find og bestil det tilbehør du mangler i dag! Vi har altid billige priser og afsender din bestilling så hurtigt som muligt!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Beskyttende covers til Huawei Y625

Velkommen til Danmarks største udvalg af covers til smartphones og tablets! Vi anbefaler altid at man sørger for at beskytte sin smartphone inden uheldet rammer. Det er oftest en investering at beskytte sin Huawei Y625 med et cover, da det er med til at forlænge smartphonens levetid betydeligt. Det kan også hurtigt blive dyrt at skulle betale for at få repareret en beskadiget smartphone eller helt at skulle erstatte den på grund af utilsigtet uheld. Spar bekymringerne og køb et cover til Huawei Y625! Vi er sikre på at du kan finde hvad du leder efter i vores sortiment og i hvilken som helst farve du måtte ønske dig! Vi har også massevis af covers til Huawei Y625 med motiver og du kan sågar vælge imellem flere forskellige typer materialer. Det er således også en rig mulighed for at personliggøre dine smartphone og at skille dig lidt ud, så du altid hurtigt kan spotte din telefon blandt andres.

Smarte og funktionelle etuier til Huawei Y625

Køb et beskyttende etui til din smartphone og undgå at skulle bekymre dig om utilsigtede skader når du bruger din smartphone! Det kan hurtigt ødelægge ens dag, hvis uheldet er ude og ens smartphone uheldigvis ryger ud af hånden og lander forkert på jorden eller gulvet. Foruden den beskyttelse et etui til Huawei Y625 giver, så kan du også vælge etuier med indbyggede standere så du ikke behøver at sidde med din smartphone i hænderne når du ser film eller er på Youtube. Er du meget nervøs for at der sker noget med din smartphone, så kan du selvfølgelig også finde etuier til Huawei Y625 med smartview som giver dig mulighed for at tjekke notifikationer uden at fjerne etuiet. Vores store udvalg giver dig som altid mulighed for at vælge imellem mange forskellige farver såvel som et udvalg af forskellige materialer så dit nye etui til Huawei Y625 ser ud og beskytter præcis som du ønsker.

Alt i tilbehør til bilen til Huawei Y625

Står du og mangler et eller andet til bilen? Her hos Lux-case finder du alt hvad du burde mangle af tilbehør til Huawei Y625 til bilen. Vi har blandt andet bilopladere til Huawei Y625 som lynhurtigt oplader din smartphone når du er på farten, så du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for strøm. Du kan også finde bilopladere der kan oplade flere enheder på samme tid, så du ikke behøver at favoritisere en enhed fremfor en anden! Mangler du en holder til Huawei Y625, så du forsvarligt kan bruge din smartphone under kørsel? Vi anbefaler altid at du anskaffer dig en holder, hvis du har tænkt dig at bruge din smartphone i bilen!