Huawei Y6 II

Huawei Y6 II
Huawei Y6 II vejer blot 168 gram og har en dimension på 154.3 x 77.1 x 8.45 mm, Huawei Y6 II er udstyret med en 5.5 tommers IPS LCD skærm der har en opløsning på 720x1280 pixels og hele 267 pixels per inch. Den kommer med 16 GB Intern lager og 2 GB Ram (LPDDR3). Chipset Qualcomm Snapdragon 617 / HiSilicon Kirin 620, Octa core processor 1.5 GHz / 1.2 GHz i Kirin 620 model. Android OS v6.0 (Marshmallow), Emotion UI 4.1. Primær kamera på 13 Megapixel (4128x3096 pixels). Sekundær (selfie) kamera på 8 megapixels. Huawei Y6 II er udstyret med een Li-Ion 3000 mAh (ikke fjernbar) batteri. Den fås i 6 forskellige farver: Blå, Sort, Hvid, Gul, Guld og Pink.

Mangler du et beskyttende cover til din Huawei Y6 II eller en smart måde at bære den på når du er på farten? Hos Lux-case.dk har vi et kæmpe udvalg af etuier og covers til din tablet i et væld af farver og i mange forskellige materialer. Leder du efter andet tilbehør? Vi har et udvalg af kabler i enhver afskygning, bærbare højtalere, SDkort, holdere til bilen og meget andet! Husk at vi sender din bestilling samme dag, så længe du bestiller inden kl 17 og at vi altid har gratis levering!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Etuier og covers til Huawei Y6 II

Leder du efter et cover eller etui til at beskytte din Huawei Y6 II mod skader? Så er du havnet det rigtige sted, Hos lux-case.dk har vi covers til Huawei Y6 II i mange varianter, farver, designs og modeller. Etuier og Covers med geometriske mønstre, sjove motiver, quotes, glimmer og meget andet. Mange covers kommer med kortholdere til dine kreditkort, vindue til billede og lomme til penge. Der er næsten uendeligt af muligheder for at style din mobil efter dine ønsker, Vi forhandler covers i blandt andet hårdt plastik (PC) og TPU. Sidstnævnte beskytter mod både skrammer, ridser og, stød da det er et mellemhårdt materiale med stødabsorberende egenskaber. De fleste af vores covers er stødabsorberende for at maximere beskyttelse. Vi har også covers og etuier af ægte læder og kunstlæder. Vore priser er så lave du sikkert får råd til at bestille mere end ét cover. Hos Lux-case.dk køber du online i dag og får du gratis forsendelse! Håber du finder det du søger, ellers må du skrive til vores support og de vil gøre deres bedste for at hjælpe dig.

Huawei Y6 II Beskyttelsesfilm

Beskyttelsesfilm til din smartphone er en rigtig god investering, hvis du vil passe på din smartphone og undgå ridser. Skærmen kommer ofte i kontakt med mange hård og skarpe genstande i f.eks lommen eller taske som let ridser glasset, det koster mange penge at skifte glasset. Med denne skærmbeskyttelsesfilm behøver du ikke at bekymre dig længere! Det er nemt at montere og det passer perfekt til din Huawei Y6 II. Det er let at udskifte skulle beskyttelsesfilmen blive beskadiget og det koster ikke ret meget. Husk at der er gratis levering på alle ordrer på lux-case og bestiller du dit skærmbeskyttelsesglas til Huawei Y6 II eller din skærmbeskyttelsesfilm til Huawei Y6 II i dag inden kl 17, så sørger vi for at det er på vej til dig hurtigst muligt.

Huawei Y6 II Tilbehør

Hos lux-case har vi ikke kun covers og etuier, vi var alt i tilbehør til Huawei Y6 II i form af høretelefoner, opladere, power banks, bluetooth mini-højtalere, cykelholdere, bilholdere, bil opladere, armbånd, standere, holdere, kabler og masser af andre ting. Vi handler udelukkende med kvalitetsprodukter, så når du køber dit Huawei Y6 II tilbehør hos os, får du 100% tilfredshedsgaranti. Vi sender din bestilling hurtigt med posten - Gratis! Så bestil med det samme.