Huawei Y5

Huawei Y5
Huawei Y5 udkom i 2015, vejer blot 141.5 gram og er 10 mm tynd! Den har en 4.5 tommers skærm med en opløsning på 480x854 og 218 pixels per inch. Huawei Y560 gør brug af det velkendte og lynhurtige Qualcomm MSM8909 Snapdragon 210 chipset og har en Quad-core 1.1 GHz Cortex-A7 processor og 1 GB ram og kan dermed klare de fleste opgaver uden problemer. Telefonen kommer med 8 GB lagerplads som standard, som dog kan udvides op til 32 GB ved brug af telefonens microSD slidse. Batteriet på 2000 mAh kan udskiftes, så det er nemt og bekvemt for dig at have flere til rådighed, så du aldrig løber tør for strøm på trods af at det er et højtydende batteri som giver telefonen rigelig med strøm. Huawei Y5 har et primært kamera på 5 megapixel og et sekundært på 2 megapixel og selvom det ikke lyder af meget, så gør begge kameraer deres arbejde til punkt og prikke.

Hos Lux-case finder du et stort udvalg af tilbehør til Huawei Y5. Mangler du fx en powerbank, så kan du selvfølgelig finde den her! I vores store sortiment kan du finde alt fra opladere til Huawei Y5, til høretelefoner og microSD kort. Leder du efter tilbehør til bilen til Huawei Y5, så er du heller ikke gået forgæves! Vi har blandt andet holdere til bilen og bilopladere til din telefon samt alt andet du måtte mangle til når du er på farten
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Find dit etui til Huawei Y5 her!

Du finder et stort udvalg af etuier til din smartphone her hos Lux-case! Vi har alt hvad du måtte forlange af et beskyttende etui til Huawei Y5 og vi anbefaler altid at du anskaffer dig et etui, så du ikke behøver at bekymre dig om utilsigtede skader såsom ridser og skrammer. Det er altid bedre at være på forkant og at være ude inden uheldet rammer, for det kan hurtigt blive en dyr affære at skulle erstatte din smartphone med en ny eller at skulle betale for at få den repareret. Vælg blandt andet imellem mange forskellige materialer, farver og motiver i vores sortiment og find det du leder efter! Vi har også etuier til Huawei Y5 med smartview, så du ikke behøver at fjerne det beskyttende etui når du skal tjekke dine notifikationer. Bruger du din smartphone til at se film på? Vi har også en masse etuier til Huawei Y5 med indbygget standere, så du hurtigt kan se film uden at skulle holde din smartphone i hænderne.

Massevis af covers til Huawei Y5

Vi anbefaler altid at du beskytter din nye smartphone med et beskyttende cover, så du ikke behøver at bekymre dig om utilsigtede skader under brug. Det er også en økonomisk måde at forlænge dit smartphones levetid på, så du får mest mulig gavn af den. Vi har rigtig mange covers til Huawei Y5 her hos Lux-case og med Danmarks største udvalg af covers, så er der rigeligt at vælge imellem! Du burde derfor uden problemer kunne finde lige præcis det cover til Huawei Y5 du leder efter. Vælg blandt andet et cover i henholds kunstlæder, plastik eller TPU og beskyt din smartphone inden uheldet er ude! Med TPU beskytter du ikke blot din smartphone mod ridser, men også mod slag og stød, da materialet har stødabsoberende egenskaber!

Powerbanks til Huawei Y5

Det er altid en trist oplevelse når ens smartphone løber tør for strøm og man pludselig står uden sin livsnerve til omverdenen. Undgå at løbe tør for strøm ved at købe en powerbank til Huawei Y5 og brug din smartphone lige så tosset du vil! Vi har powerbanks til din smartphone i mange forskellige varianter, så det handler sådan set bare om at dykke ned i vores sortiment og finde det du mangler. Vælg fx en powerbank til Huawei Y5 som kan oplade din smartphone lynhurtigt eller hvad med en powerbank der kan oplade flere enheder på samme tid? Valget er dit!