Huawei Y360

Huawei Y360 udkom i juni 2015 og vejer blot 118 gram og er 10.9mm tynd! Den har en 4.0 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 480x854 pixels og imponerende 245 pixels per inch. Da den gør brug af et Mediatek M56582 chipset og en quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 processor kan du forvente at det meste kører flydende, dog skal du dog ikke regne med at telefonen kan køre de nyeste applikationer og spil da den kun har 512 megabyte ram. Huawei Y360 har et primært kamera på 5 megapixel som tager fine billeder og et 2 megapixel sekundært kamera til at tage selfies med eller til at foretage videoopkald med. Huawei Y360 kommer med 4 GB lagerplads som standard, som dog kan udvides via MicroSD slidsen helt op til 32 GB. Telefonens udskiftelige Li-Po 1730 mAh batteri giver dig mulighed for at have et ekstra batteri ved hånden og altid have strøm og det giver dig som udgangspunkt taletid i op til 6 timer og 40 minutter via 2G eller 7 timer og 30 minutter via 3G.

Hos Lux-case kan du finde et kæmpe sortiment af tilbehør til Huawei Y360, så uanset hvad du måtte være på udkig efter, så kan du garanteret finde det lige her! Vi har blandt andet Danmarks største udvalg af covers og etuier til Huawei Y360 og vi anbefaler selvfølgelig altid at man er på forkant og beskytter sin enheder inden uheldet er ude. Vi har også alt andet du måtte lede efter såsom mini-højtalere til Huawei Y360 eller et microSD kort, et par høretelefoner samt alverdens kabler! Tjek vores kæmpe sortiment ud og find det du står og mangler!

Huawei Y360 Covers

Er du bekymret for at der sker din smartphone noget? Det kan vi godt forstå og hos Lux-case finder du derfor også Danmarks største udvalg af covers til smartphones. Vi er ikke i tvivl om at du kan finde det du mangler lige her hos os. Vi har covers til Huawei 360 i mange forskellige varianter og du kan derfor også både vælge imellem materiale, motiv og et væld af farver. Vi mener nemlig altid at vores kunder skal have flest mulig valgmuligheder når de skal gøre deres valg. Vi anbefaler altid at du anskaffer dig et cover til Huawei 360 så du ikke behøver at bekymre dig om uheld og småskrammer. Det er altid en god investering at beskytte din Huawei 360 med et cover og det kan hurtigt spare dig for en dyr reperation eller at skulle ud og købe en ny smartphone, fordi den anden er gået i stykker. Bestiller du dit nye cover til Huawei 360 i dag, så sørger vi selvfølgelig for at sende det til dig hurtigst muligt!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Stort udvalg af covers til Huawei Y360

Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af covers til din smartphone og vi er sikre på at du kan finde lige nøjagtig det du leder efter her hos os! Vi anbefaler altid at du anskaffer dig et beskyttende cover til Huawei Y360 så du ikke behøver at bekymre dig om ridser eller skrammer når du tager den i brug. Det er altid en god investering at købe et cover til Huawei Y360, da det forlænger din smartphones levetid betydeligt! Det kan også hurtigt spare dig for pludseligt at stå i en situation hvor du er nødt til at betale for at få din smartphone repareret efter et utilsigtet uheld! Vi har covers i mange forskellige farver og materialer, så det handler sådan set bare om at du finder dit cover til Huawei Y360 og får det bestilt!

Etuier i alle afskygninger til Huawei Y360

Mangler du en smart måde at opbevare din smartphone på? Hos Lux-case finder du et stort udvalg af etuier til Huawei Y360, så uanset hvad du måtte lede efter så kan du finde det her! Vi har mange forskellige etuier at vælge imellem - vælg fx et etui til Huawei Y360 med smartview, så du kan tjekke dine notifikationer uden at skulle fjerne etuiet. Eller hvad med et etui til din smartphone som har en indbygget stander, så du ikke behøver at sidde med din smartphone i hånden når du skal se film eller se videoer på Youtube? Vælger du et beskyttende etui til Huawei Y360 behøver du ikke at bekymre dig om utilsigtede uheld når du tager din smartphone i brug!

Powerbanks til Huawei Y360

Det er altid et kæmpe irritationsmoment når ens smartphone løber tør for strøm! Køb en powerbank til Huawei Y360 og undgå at skulle bekymre dig om hvorvidt du har batteri nok på din smartphone indtil du når næste stikkontakt. Vi har mange forskellige powerbanks at vælge imellem i vores sortiment, så du kommer ikke til at gå forgæves! Vælg fx en powerbank til Huawei Y360 som kan oplader flere enheder på samme tid eller en powerbank der lynhurtigt sørger for at din smartphone bliver opladet. Du kan også finde powerbanks med høj kapacitet som kan oplade din smartphone flere gange eller små mobile powerbanks du altid kan have med på farten og som ikke fylder alverden. Tjek vores kæmpe sortiment ud og find din næste powerbank her!