Huawei Y330

Huawei Y330
Huawei Y330 udkom i marts 2014 og vejer blot 126 gram og er 11.3mm tynd! Telefonen kommer med 4 gb lagerplads som standard, som dog kan udvides via MicroSD slidsen op til 32 GB. Huawei Y330 har en 4.0 tommers TFT skærm med en opløsning på 480x800 pixels og hele 245 pixels per inch! Med et Mediatek MT6572 chipset og en dual-core 1.3 GHz Cortex-A7 processor samt 512 megabyte ram, kan Huawei Y330 klare de fleste af de opgaver den møder. Du bør dog nok ikke regne med at den kan køre de nyeste applikationer og spil. Huawei Y330 har et udskifteligt 1500 mAh batteri som giver dig op til 5 timers taletid og har et 3 megapixel primært kamera som tager fine billeder, men du bør dog ikke forvente billeder i højeste kvalitet.

Hos Lux-case kan du finde alt det tilbehør du måtte mangle til Huawei Y330! Vi har både covers og etuier i mange forskellige varianter og motiver, så det burde ikke være et problem at finde lige nøjagtig det du leder efter! Mangler du en mini-højtaler til Huawei Y330, så du kan tage med musikken med på farten eller med til festen? Vi har mange forskellige at vælge imellem - selv højtalere der kan oplade din smartphone samtidigt med at musikken spiller! Skulle du mangle et eller andet biltilbehør til Huawei Y330, så kan du selvfølgelig også finde det her, uanset om du leder efter en holder eller en oplader eller noget helt tredje!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Stort udvalg af covers til Huawei Y330

Hos Lux-case finder Danmarks største udvalg af tilbehør til smartphones og vi har selvfølgelig også et kæmpe udvalg af covers til Huawei Y330 i vores sortiment! Uanset hvilken type cover du måtte lede efter, så er vi sikre på at du kan finde det her hos Lux-case! Det er altid en god ide at være på forkant og beskytte din smartphone inden uheldet rammer og du pludselig står og er nødt til at betale for at få repareret din smartphone eller i værste fald at skulle skifte den ud med en helt ny. Se et cover til Huawei Y330 som en investering som sikrer dig at din telefon får en lang levetid! I vores sortiment finder du covers i alverdens farver og i mange forskellige materialer. Vælg fx et cover til Huawei Y330 i materialet TPU som både beskytter din smartphone mod ridser og mod stød grundet dets elastiske egenskaber. Tjek vores kæmpe sortiment ud og find dit beskyttende cover til Huawei Y330 her!

Massevis af etuier til Huawei Y330

Hos Lux-case anbefaler vi altid at der anskaffes en eller anden form for beskyttelse til din smartphone. Med et etui til Huawei Y330 beskytter du ikke blot din smartphone, men får også mulighed for fx. at have alt med på farten såfremt etuiet har en indbygget kortholder. Du kan også finde etuier til Huawei Y330 med indbygget standere, så du hurtigt og nemt kan bruge din smartphone til at se film på uden at skulle sidde med den i hænderne. Du kan også finde et etui med smart-view, så du hurtigt og nemt kan tjekke dine notifikationer uden at skulle åbne etuiet og som dermed sikrer dig endnu bedre beskyttelse.

Powerbanks til Huawei Y330

Der er ikke noget værre end pludselig at løbe tør for strøm og det sker som regel altid på det værste tænkeligt tidspunkt! Undgå at skulle bekymre dig om hvorvidt der er strøm nok på din smartphone ved at købe en powerbank til Huawei Y330. Uanset hvilken slags powerbank du leder efter til din smartphone, så kan du uden tvivl finde den i vores sortiment! Vi har fx powerbanks til Huawei Y330 som er yderst mobile og små i størrelsen og som du nemt vil kunne tage med på farten, så du altid har strøm til rådighed. Vi har også powerbanks til Huawei Y330 som kan oplade flere enheder på samme tid og powerbanks der lynende hurtigt oplader din smartphone!