Huawei Watch

Huawei Watch

Huawei Watch er en ny spiller på smartwatch-markedet. Samme kvalitet som vi er vant til fra Huawei, vandtæt i op til 1 meter i 30 minuter og er ligeledes ridsefast da der er anvendt sapphire crystal glas over skærmen. Med en 1.4” tommers skærm og en opløsning på 400x400 pixels og hele 286 pixels per frame, er uret rart at bruge og giver dig et bredt synsfelt under brug. Du bliver heller ikke frustreret under brug da der er anvendt den lynhurtige Snapdragon 400 og 512 megabyte ram, hvilket er rigeligt i sådan en lille enhed. Uret kan både forbindes til din smartphone via. WIFI og bluetooth. Der er ingen browser tilstede i uret, men den understøtter derimod hurtig opladning, har indbygget MP3-afspiller, acceleratometer, gyrometer, barometer, pulsmåler og giver dig mulighed for at se billeder og anvende stemmekommandoer. Uret har et 300 mAh batteri som er veludnyttet og tillader op til 48 timers brug.

Vi har mange forskellige typer af tilbehør til dit smartwatch og altid gratis levering! Vi fremsender produkterne samme dag hvis du bestiller inden kl 17, hvad enten du har bestilt en ny rem, beskyttelsesglas eller en ny oplader.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Som noget helt nyt på Lux-case.dk forhandler vi nu også tilbehør i enhver afskygning til smartwatches! Hvad end du er på udkig efter en ny rem i læder, metal eller noget helt tredje, så har vi det uden tvivl her hos Lux-case.dk! Vi har specialiseret os i at have Danmarks største udvalg af covers til din smartphone og dette gør sig ligeledes snart gældende for remme til dit smartwatch! Vi har også et stort udvalg af opladere og beskyttelse til smartwatches, så det handler egentlig blot om at gå på udkig og finde lige præcis det du mangler! Husk at vi altid har gratis fragt hos Lux-case.dk, da vi ikke mener at det skal være besværligt eller dyrt at handle på internettet. Vi afsender også din bestilling samme hverdag, så længe du afgiver bestillingen inden kl 17!

Husk at vi foruden covers til smartphones og remme til smartwatches også har et stort udvalg af andet tilbehør! Mangler du bærbare højtalere til at tage med på farten og dele din musiksmag med omverdenen, så har vi også det! Stort udvalg med mange forskellige produkter i et væld af farver! Vil du derimod fordybe dig i musikkens verden og mangler et bare gode høretelefoner til formålet, så har vi selvfølgelig også det! Mangler du en powerbank, en holder, et bestemt kabel eller en ny oplader til din smartphone, så kan du også finde det her! Hos Lux-case elsker vi at gøre vores kunder glade og med vores kæmpe sortiment ønsker vi at give dig den størst mulige frihed til at vælge lige præcis det du mangler.