Huawei P9

Huawei P9
Huawei P9 er den længe ventede opdatering til P8 modellen fra 2015. Smartphonen forventes at være tilgængelig på markedet fra april 2016 og rygtes at være blot 6.4 mm tynd! Den kommer i to modeller, hvor den ene har en Quad-core 2.3 GHz Cortex-A72 processor og 4 GB ram og den mindre model har en quad-core 1.8 GHz Cortex-A53 processor og 3 GB ram. Der vil dog sandsynligvis ikke være stor forskel at spore imellem de to modeller, da de begge ser ud til at være lynhurtige. De to modeller har desuden henholdsvis 32 GB eller 64 indbygget lagerplads, som dog kan udvides via MicroSD kort (der bruger SIM2 slidsen) til hele 128 GB. Huawei P9 har en 5.2 tommers IPS-NEO LCD skærm med en opløsning på hele 1080x1920 og imponerende 424 pixels per inch! Du får derfor en smartphone med en utrolig god skærm og som er desuden er beskyttet af Gorilla Glass 4. Smartphonen har et 3000 mAh batteri der skulle give strøm nok til en dag eller 2 - det står stadigvæk hen i det uvisse. Det skulle dog undre mange af os, hvis der ikke skete en betydelig forbedring fra P8 til P9. En ny funktion i P9 er at der anvendes Type C USB, hvilket sikrer dig hurtig dataoverførsel såvel som lynhurtig opladninger! Huawei P9 har et primært kamera på 12 megapixel og et sekundært kamera på 5 megapixel og har indbygget fingeraftrykslæser, accelerometer, gyrometer, nærhedssensor og kompas. Det tyder på at der er rigtig meget at glæde sig til i april!

Lux-case.dk har et kæmpe udvalg af tilbehør til din telefon! Vi har blandt andet Danmarks største udvalg af covers der beskytter din telefon mod ridser og skrammer. Du kan således vælge imellem et væld af forskellige farver, motiver og materialer. Har vi mod forventning ikke hvad du leder efter, så må du meget gerne sende os en email og så skal vi nok se om vi ikke kan skaffe det hjem på lager! Foruden covers har vi et stort udvalg af alt andet tænkeligt tilbehør også; højtalere, høretelefoner, powerbanks, kabler, opladere, SDkort, holdere og meget andet! Det handler blot om at gå på opdagelse og finde lige præcis det du mangler!

Husk at vi altid sender produkterne samme hverdag som du bestiller, så længe bestillingen er fuldført inden kl 17. Lux-case.dk betaler desuden for fragtomkostningerne og du som forbruger betaler derfor udelukkende for de produkter du har bestilt og intet andet!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers, cases og tilbehør til Huawei P9

Det er altid en god ide at beskytte din smartphone, især en ny model såsom Huawei P9 som du selvfølgelig gerne vil nyde gavn af i lang tid endnu! Det kan altid betale sig at være på forkant og beskytte din telefon, fremfor at skulle betale for at få din smartphone repareret, eller i værste fald erstatte den med en ny. Hos Lux-case.dk har vi Danmarks største udvalg af covers til din smartphone, så du kan være sikker på at finde lige præcis det du leder efter her. Vi har covers i enhver afskygning, i mange materialer og i et væld af farver og mange forskellige motiver. Det handler sådan set bare om at gå på opdagelse og finde lige nøjagtig det du leder efter! Vi har også et stort udvalg af tasker og etuier til din smartphone hvis du gerne vil beskytte den yderligere og i den anden ende af skalaen har vi også skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas der beskytter din Huawei P9 mod ridser og skrammer, hvis du ikke er så glad for at pakke den for meget ind!

Foruden vores kæmpe udvalg af covers, har vi også alt andet du måtte mangle til din Huawei P9! Mangler du en smart holder til din bil eller til kontoret? Vi har et stort udvalg af holdere til din telefon såvel som mange universelle holdere, så du kan være sikker på at du kan finde lige det du leder efter. Mange forskellige monteringsmuligheder såsom sugekop, instrumentbræt, CD-drev og clip-on og i mange farver! Leder du efter en ny oplader, så kan vi også klare det! Vi har kabler i alle afskygninger og med mange funktionaliteter; visse tillader opladning af flere enheder på samme tid, mens andre kan lynoplade din enhed. Vi har også ladere til bilen, hvis du er på udkig efter det!