Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus
Huawei P9 Plus kom på markedet i maj 2016 og er i sandhed en smartphone der er værd at bemærke. Den har alle de funktioner man kan forlange af en smartphone i denne prisklasse og den formår samtidigt også at konkurrere med andre nye smartphones såsom Samsungs nye Galaxy S7! Huawei P9 Plus vejer blot 162 gram og er 7 mm tynd. Den har et internt lager på 64 GB, men understøtter dog brugen af et microSD kort helt op til 256 GB i SIM2 slidsen. Den kommer med en Super AMOLED 5.5 tommers skærm med en opløsning på 1080x1920 og har hele 401 pixels per inch! Med 4 GB ram og det imponerende HiSilicon Kirin 955 chipset kører alt flydende og uden forsinkelser. Telefonen har et primært kamera på 12 megapixels og et sekundært kamera på 8 megapixels - begge tager imponerende billeder og gør det utrolig nemt at tage gode billeder selv når du er på farten. Huawei P9 Plus har et 3400 mAh stort batteri og da den også understøtter hurtig opladning, behøver du ikke længere at skulle afsætte tid til at den skal oplades. Den fås i henholdsvis guld, grå og i hvid, så der er lidt for enhver.

Hos Lux-case har vi et stort udvalg af tilbehør til din smartphone og i mange forskellige afskygninger. Du kan både finde covers og etuier såvel som høretelefoner og højtalere. Mangler du kabler, tilbehør til bilen eller noget helt tredje? Du kan uden tvivl finde det her hos os, så gå på opdagelse i vores sortiment!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til Huawei P9 Plus

Mangler du et cover eller et etui til at beskytte din smartphone? Hos Lux-case finder du Danmarks største udvalg af beskyttende covers og etuier til din smartphone. Vælg imellem mange forskellige farver, motiver og materialer og beskyt din smartphone præcis som du foretrækker! Er du ikke så glad for at pakke din smartphone alt for meget ind, så har vi også skærmbeskyttelsesglas og skærmbeskyttelsesfilm såvel som poser, tasker og meget andet! Vi anbefaler altid at man beskytter sin smartphone mod uheld, for det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle betale for at få repareret eller helt udskiftet sin smartphone.

Powerbanks til Huawei P9 Plus

Er du træt af altid at løbe tør for strøm? Selv med nutidens højtydende batterier og den konstant videreudvikling af batterier til smartphones, så er det stadig det mest ømme punkt for smartphonen. Hos Lux-case kan du finde mange forskellige powerbanks og med mange forskellige funktionaliteter. Vi har blandt andet en powerbank som kan blive opladet ved hjælp af solceller! Eller hvad med en powerbank som kan oplade din smartphone flere gange på en enkelt opladning? Vi har også powerbanks der kan oplade flere enheder på samme tid. Uanset hvad du ender med at finde, så kan du selvfølgelig vælge din nye powerbank i præcis den farve som du ønsker! Vi anbefaler altid at man har en powerbank liggende i tasken eller lignende, så den altid er lige ved hånden når man har behov for den.

Lydtilbehør til Huawei P9 Plus

Vil du gerne have det meste ud af din smartphone? Hos Lux-case kan du finde både høretelefoner og mini-højtalere til din smartphone! Vi har selvfølgelig et kæmpe udvalg og du kan derfor også finde både vandtætte og robuste mini-højtalere hos os såvel som mini-højtalere der afgiver et flot lysshow i takt med at musikken spiller. Du kan tilmed finde en mini-højtaler som kan afspille musik og oplade din smartphone på samme tid! Du slipper dermed for at skulle bekymre dig om hvorvidt du har strøm nok på din smartphone til at festen kan fortsætte. Vil du hellere fordybe dig i musikkens verden, så har vi også et stort udvalg af høretelefoner og du kan selvfølgelig både vælge imellem on-ear og in-ear modeller og i mange forskellige farver. Vi har blandt andet høretelefoner med indbygget mikrofon eller med indbygget fordeler, så du kan dele din musik med en ven i bussen.