Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite
Huawei P8 Lite
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Huawei Ascend P8 Lite

Det store flagskib fra Huawei - Ascend P8, har fået et nyt familiemedlem. Lillebror er kommet til verden! Den har fået navnet: Huawei Ascend P8lite.
Men tro ikke at bare fordi det er en mindre model af den store, at den slet ikke er kraftfuld. Det er nemlig slet ikke tilfælde med P8 Lite!
Hvis du er til smartphones med et flot design, et kamera der tager skarpe billeder, en hurtig telefon og god lyd - Så er det værd at kigge nærmere på Huawei Ascend P8lite.
Telefonen har et enkelt og minimalistisk design med rene linjer, og en af de slanke telefoner modeller - Kun 7.7 mm. Og det endda til trods for den store 5” skærm. Materialet på denne Ascend er af plastik, men har et børstet look og ligner metal.
Huawei Ascend P8 Lites kamera er på hele 13 MP, og har en masse funktioner. Kameraet tillader dig at tage flotte billeder, uanset på hvilket tidspunkt af døgnet. Huawei lover dig skarpe billeder I lyse og naturtro farver. Er du lidt grim fra morgenstunden, men stadigvæk lige skal tage en selfie, så har P8 Lite frontkamera 8 MP og en “beauty-mode”-funktion, så skulle du få de bedste selfies af dig selv.
På den lidt mere nørdet side, besidder Huawei Ascend P8 Lite en octa-core 64-bit kirin 620 CPU 8 x 1.2Ghz. Den har 2Gb Ram og 16Gb hukommelse. Derudover så en flot 5” HD skærm. Så burde du kunne køre de mest krævende apps, uden problemer. Huawei Ascend P8lite har, I skrivende stund, installeret den nyeste Android software (Lollipop 5.0). Telefonen understøtter desuden 4G.

En musik telefon fra Huawei.

P8lite har udstyret en højtaler, der kan yde mere end de fleste andre smartphones lydkvalitet. Denne Huawei Ascend har en integreret lydkammer, med støjreduktion, så din musik spiller klart, skarpt og detaljeret.
Men det er altså ikke nok til at holde en fest med gang i. Der vil vi istedet henvise dig til vores mini højtalere til Huawei Ascend P8 Lite. Udover dette har vi også det bedste udvalg af høretelefoner til smartphones I Danmark.

Cover til Huawei Ascend P8 Lite.

Huawei Ascend P8 lite fås fra fabrikkens side i sort og hvid. Synes du at det bliver et lidt kedeligt udseende, og vil gerne pifte den lidt op - Så tjek alle vores Huawei Ascend P8 Lite covers!
Her finder du mobil covers i en masse flottere mønstre, skønne motiver også de helt neutrale, men også farvrige covers. Her finder du sorte, blå, hvide, røde, lyserøde og en helt masse andre farvet-covers, der passer helt perfekt til Ascend P8 lite.
Udover din Huawei smartphone får et helt unik og personligt præg, så giver de også den klare fordel, at cover beskytter din telefon. Slut med ridser og skader.
Skulle du gå hen og tabe mobilen på gulvet, så tager coveret stødet fra slaget. Disse stød er somreglt dem, der gør at skærmen flækker. Ascend P8 lite fra Huawei, vil komme til at se helt ny ud i lang tid. Ingen ridser eller andre skader.
Du skal dog være opmærksom på, at skærmen ikke er dækket med et Huawei Ascend P8 lite cover.
Her kan du overveje om du vil kombinere et cover med Huawei beskyttelsesfilm, eller om valget skal ligge på et etui - Du overvejer måske begge?

Etuier til Huawei Ascend P8 Lite

Huawei Ascend P8 Lite etuier dækkker telefonen fuldstændig, Skærmen, front, bag, siden, kamera.. Ja, hele P8 lite er helt beskyttet.
Med et etui til Huawei Ascend P8lite, får du den ultimative beskyttelse. Smarte funktioner og et helt unikt udseende. Du finder flere forskellige materialer, farver og sjove mønstre hos os. Vores lager er fyldt op med de bedste læder etuier, med og uden kortholder. Samt en stor del af disse også har indbygget stander.

Alt sammen gør din oplevelse af Huawei P8 Lite endnu størrere.