Huawei P10

Huawei P10
Huawei P10

Denne smarte Huawei P10 blev lanceret i Februar 2017, den er kun 7mm tynd og vejer blot 145 gram. Dimensionerne på denne smartphone lyder på 145.3 x 69.3 mm med en IPS LCD skærm som er på 5.1 tommer. Skærmen har en opløsning på 1080 x 1920 pixels og multitouch. Huawei P10 er født med et kraftigt chipset som er et HiSilicon Kirin 960 som klare alt hvad du skulle kaste i dens retning. Denne smartphone fås i 2 forskellige modeller hvor forskellen på modellerne er at den ene har en 4x2.4 GHz Cortex-A73 Cpu og en hukommelse på 64 GB, hvorimod den lidt mindre model har en 4x1.8 GHz Cortex-A53 Cpu samt en hukommelse på 32 GB. Huawei P10 er med dual sim som gør det muligt at udvide hukommelsen med et micro-SD op til 256 GB. Det primære kamera er et 20 MP med Lecia optics, HDR, Geo-tagging og Face detection og har en video opløsning på [email protected] Mens frontkameraet er et 8 MP kamera med en video opløsning [email protected] Huawei P10 fås i 5 forskellige farver - Mystic Silver, Rose Gold, Graphite Black, Dazzling Gold, Dazzling Blue, Greenery Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af alt det tilbehør du måtte mangle til Huawei P10. Vælg imellem mange covers, etuier, skærmbeskyttere, powerbanks, mini-højtaler og alt andet du måtte være på udkig efter. Vores store udvalg giver dig masser af valgmuligheder!

Mangler du et smart cover til Huawei P10 til at beskytte din smartphone mod ridser og skrammer? Hos Lux-case finder du et stort udvalg af covers I alverdens farver. Du kan naturligvis også vælge imellem mange forskellige typer materialer, så du kan beskytte din Huawei P10 præcis som du vil! Gå på opdagelse I dag og find det du mangler.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers for Huawei P10

Det vil altid kunne betale sig at beskytte din Huawei P10 med et cover, da det hurtigt kan blive dyrt at reaparere eller i værste fald at du skal investere i en ny smartphone. Hos lux-case finder du Danmarks største udvalg af covers til Huawei P10. Vi har blandt andet covers lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik og meget mere. Alt dette fås naturligvis i flotte farver, motiver og mønstre. Så uanset hvad du søger, så finder du det helt sikkert hos Lux-case. Alt du skal er blot at gå opdagelse i vores store udvalg. Vi har også covers med indbygget kickstand eller hvad med et cover der har indbygget kortholdere med plads til alle dine kort?

Beskyt din smartphone idag med et smart cover og slip for at bekymre dig om skrammer og slag.

Cases for Huawei P10

Mangler du et smart etui til at beskytte din Huawei P10? Hos Lux-case finder du et stort udvalg af flotte etuier, som naturligvis fås i mange forskellige farver, motiver og mønster, så du kan personliggøre din smartphone, vi har blandt andet etuier med indbygget pung så du har plads til både kort og kontanter. Vi har også etuier lavet i massevis af forskellige materialer, blandt andet ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik og meget mere, som beskytter din smartphone mod eventuelle skrammer og slag. Det kan altid betale sig at investere i et etui til din smartphone, er uheldet først ude kan det hurtigt blive dyrt at skulle reparere eller i værste fald skal der købes ny smartphone. Så find dit nye etui til din Huawei P10 idag og slip for bekymringerne.

Powerbanks for Huawei P10

Er du også træt af din Huawei P10 løber tør for strøm under turen? Så ville en investering i en powerbank være lige hvad du havde brug for. Hos Lux-case finder du et bredt udvalg af powerbanks. Vi har blandt andet powerbanks som kan oplade flere enheder på en gang fx din tablet og din smartphone samtidig. Hvad med en powerbank som oplades via solen stråler? Vi har powerbanks som klarer alt lige fra 1 oplaning og helt op til 4-5 opladninger. Så uanset hvad du måtte mangle kan du helt sikkert finde det i vores sortiment af powerbanks. Det er som regel altid under de mest vigtige ting at din smartphone er ved at løbe tør for strøm.

Det kan du være foruden med en powerbank til din Huawei P10. Find din nye powerbank hos Lux-case i dag!

Huawei P10 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Huawei P10 covers og tilbehør https://lux-case.dk/huawei-p10.html