Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus
Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus blev lanceret I marts 2017. Den vejer blot 165 gram, har dimensioner 153.5 x 74.2 x 7 mm. Smartphonen har en IPS LCD 5.5 tommers skærm som har 16M farver, samt en opløsning på 1440 x 2560 pixels. Huawei P10 Plus har et super kraftig HiSilicon Kirin 960 chipset som klarer alt hvad du skulle udsætte den for. CPU’en er en Otca-core som fås I 2 forskellige modeller (4x2.4 GHz Cortex-A73 & 4x1.8 GHz Cortex-A53) og så har den en stærk Mali-G71 MP8 GPU. Det primære kamera er et 20 MP med en videoopløsning på [email protected] så du aldrig går glip af nogen detaljer, mens det sekundære (frontkameraet) er på 8MP. Smartphonen er fås I 2 forskellige modeller. Den store model har 128 GB hukommelse og hele 6 GB RAM, mens den mindre model er med 64 GB hukommelse og 4 GB. Dog kan hukommelse udvides med et microSD kort på 256 GB, så du aldrig løber tør for plads. Batteriet er et Li-lon 3750 mAh som har en lang levetid. Huawei P10 Plus fås I Ceramic White, Dazzling Blue, Dazzling Gold, Graphite Black, Mystic Silver, Rose Gold, Greenery.

Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af alt det tilbehør du måtte mangle til Huawei P10 Plus. Vælg imellem mange covers, etuier, skærmbeskyttere, powerbanks, mini-højtaler og alt andet du måtte være på udkig efter. Vores store udvalg giver dig masser af valgmuligheder!

Det kan altid betale sig at investere I et cover til at beskytte din smarthone mod utilsigtede skader. Hos Lux-case finder du et stort udvalg af covers til Huawei P10 Plus som skåner din smartphone for ridser og skrammer. Vi har et kæmpe udvalg af covers (faktisk et af Danmarks største) og du kan derfor vælge imellem massevis af farver og motiver!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Huawei P10 Plus

Beskyt din smartphone med et cover fra Lux-case.dk. Du finder massevis af covers lige her! Vælg imellem mange flotte farver og motiver og beskyt din smartphone præcis som du vil. Du kan naturligvis også vælge imellem mange forskellige materialer såsom kunstlæder, spaltlæder, ægte læder, plastik, silicone og meget meget andet. Det kan kun anbefales at investere i et cover til Huawei P10 Plus for når først uheldet har været ude og skaden er sket, så er der ikke meget man kan gøre. Det kan derfor altid betale sig at være forkant inden da.

Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find lige præcis det du står og mangler – vi har et af Danmarks største udvalg af covers til Huawei P10 Plus!

Etuier til Huawei P10 Plus

Mangler du et smart etui til at beskytte din smartphone mod uheld og skader? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af etuier til Huawei P10 Plus. Vælg imellem massevis af farver og motiver og personliggør din smartphone samtidigt med at du beskytter den mod utilsigtede skader. Du kan naturligvis også vælge imellem mange forskellige slags materialer når du skal finde dit nye etui. Vi har blandt andet etuier af ægte læder, kunstlæder, spaltlæder, plastik, silicone og meget andet! Gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige præcis det du mangler. Vi har fx etuier med indbygget kortholder med plads til dine kort og nogle kontanter. Eller hvad med et etui som kan foldes ud og bruges til at holde din smartphone når du skal se film?

Mulighederne er mange, så tjek endelig vores store udvalg ud og find dit nye etui til Huawei P10 Plus!

Powerbanks til Huawei P10 Plus

Mangler du en kraftig og holdbar powerbank til Huawei P10 Plus? Hos Lux-case finder du et stort udvalg af powerbanks og du burde derfor uden problemer kunne finde lige præcis det du står og mangler. Vi har fx powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid – fx din tablet og din smartphone. Du kan selvfølgelig også give en ven en hjælpende hånd, hvis de selv er ved at løbe tør for strøm.

Vi har tilmed powerbanks med indbygget solceller som bliver opladet af solens stråler når du er på farten – perfekt til dig der er meget på camping eller som skal ud i naturen over en længere periode. Tjek vores store udvalg af powerbanks til Huawei P10 Plus i dag!

Huawei P10 Plus covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Huawei P10 Plus covers og tilbehør https://lux-case.dk/huawei-p10-plus.html