Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite
Huawei P10 Lite blev annonceret i februar 2017, men blev først lanceret d. 31 marts 2017. Den er blot 7.2 mm tynd og vejer 146 gram, så den ligger behagelig i hånden, samt den ikke fylder så meget i lommen. Dimensionerne på denne smartphone lyder på 146.5 x 72 mm med en LTPS IPS LCD skærm på 5.2 tommer med 16M farver. Det primære kamera i Huawei P10 Lite er et 12 MP, mens frontkameraet er på 8 MP. Denne smartphone har et super kraftigt HiSilicon Kirin 658 chipset, desuden har smartphone en super stærkt grafik, hvilket skyldes dets Mali-T830MP2 GPU. Huawei P10 Lite fås med 2 forskellige CPU`er som er Octa-core 4x2.1 GHz Cortex-A53 eller 4x1.7 GHz Cortex-A53. Denne smartphone er født med 32 GB hukommelse, er dette ikke nok har Huawei P10 Lite Dual-sim, hvilket gør det muligt at udvide hukommelsen med et mikro-SD kort op til 256 GB. Den har 4 GB RAM som gør at den kan klare alt du måtte smide i dets retning. Huawei P10 Lite fås i 4 flotte farver - Pearl White, Midnight Black, Platinum Gold, Sapphire Blue.

Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af alt det tilbehør du måtte mangle til Huawei P10 Lite. Vælg imellem mange covers, etuier, skærmbeskyttere, powerbanks, mini-højtaler og alt andet du måtte være på udkig efter. Vores store udvalg giver dig massevis af valgmuligheder!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Etuier til Huawei P10 Lite

Mangler du et smart etui til at beskytte din smartphone mod uheld og skader? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af etuier til Huawei P10 Lite. Vælg imellem massevis af farver og motiver og personliggør din smartphone samtidigt med at du beskytter den mod utilsigtede skader. Du kan naturligvis også vælge imellem mange forskellige slags materialer når du skal finde dit nye etui. Vi har blandt andet etuier af ægte læder, kunstlæder, spaltlæder, plastik, silicone og meget andet! Gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige præcis det du mangler. Vi har fx etuier med indbygget kortholder med plads til dine kort og nogle kontanter. Eller hvad med et etui som kan foldes ud og bruges til at holde din smartphone når du skal se film? Mulighederne er mange, så tjek endelig vores store udvalg ud og find dit nye etui til Huawei P10 Lite!

Powerbanks til Huawei P10 Lite

Mangler du en kraftig og holdbar powerbank til Huawei P10 Lite? Hos Lux-case finder du et stort udvalg af powerbanks og du burde derfor uden problemer kunne finde lige præcis det du står og mangler. Vi har fx powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid – fx din tablet og din smartphone. Du kan selvfølgelig også give en ven en hjælpende hånd, hvis de er ved at løbe tør for strøm. Vi har tilmed powerbanks med indbygget solceller som bliver opladet af solens stråler når du er på farten – perfekt til dig der er meget på camping eller skal ud i naturen over en længere periode. Tjek vores store udvalg af powerbanks til Huawei P10 Lite i dag!

Huawei P10 Lite covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Huawei P10 Lite covers og tilbehør https://lux-case.dk/huawei-p10-lite.html