Huawei Nova

Huawei Nova
Huawei Nova

Huawei Nova kom på markedet i oktober 2016, vejer 146 gram og så er den blot 7.1mm tynd! Den har en imponerende 5 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 1080x1920 pixels og hele 441 pixels per inch! Det er dermed en perfekt skærm til at se film på og til længerevarende brug – alt står knivskarpt! Huawei Nova har et Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 chipset, 3 GB ram og en Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53 processor og alt kører derfor også som en drøm. Alle nyere applikationer fungerer perfekt og alle applikationer åbnes og lukkes øjeblikkeligt. Som standard har Huawei Nova 32 GB plads som dog kan udvides ved at tage et mikroSD kort i brug i SIM2-slidsen. Der burde således være rigelig med plads til alle dine billeder, film og din musiksamling. Det primære kamera i smartphonen er på 12 megapixels og tager fremragende billeder mens det sekundære kamera på 5 megapixels er perfekt til selfies og til at foretage videoopkald med. Smartphonen gør brug af et Type-C 1.0 USB stik og dets Li-Po 3020 mAh batteri oplades lynende hurtigt. Huawei Nova kører Android 6.0 (Marshmallow) og har både fingeraftrykslæser, accelerometer, gyrometer, nærhedssensor og kompas og så fås den i farverne prestige gold, mystic silver og titanium grey.

Mangler du tilbehør til din smartphone? Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af hvad end du måtte mangle. Vi har et stort udvalg af etuier, covers, skærmbeskyttere, powerbanks, mini-højtalere, kabler, holdere og meget andet! Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find det du mangler i dag til din Huawei Nova!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Mangler du et nyt cover eller et etui til Huawei Nova?

Her hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af covers og etuier til din smartphone. Du kan blandt andet vælge imellem mange flotte og iøjenfaldende covers såvel som mere beskyttende covers som har mere fokus på at skåne din smartphone for utilsigtede skader. Du kan naturligvis også finde massevis af etuier til Huawei Nova. Hvad med et flot og stilfuldt etui der beskytter din smartphone og som samtidigt kan foldes ud og bruges til at holde din smartphone når du skal se film på den? Eller find et etui med en indbygget kortholder og tag alt med dig når du er på farten. Vi anbefaler altid at du investerer i et beskyttende cover eller etui – det kan meget vel spare dig for mange penge på sigt, for når først skaden er sket så er der som regel ikke meget man kan gøre. Vær derfor på forkant og invester i et cover inden uheldet er ude!

Beskyt skærmen på din Huawei Nova med en skærmbeskytter!

Når først der er kommet en ridse eller en skramme på skærmen på din smartphone, så er det som regel for sent. Med en skærmbeskytter slipper du for at bekymre dig om daglige uheld og kan blot skifte skærmbeskytteren ud med en ny når den har taget imod nok skrammer og ridser. Hos Lux-case kan du også finde pakkeløsninger med 3 eller 5 stk skærmbeskyttere. Det er utrolig nemt at tage en skærmbeskytter i brug og her hos Lux-case kan du vælge imellem både skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas. Når først skaden er sket, kan en ridse hurtigt blive et irritationsmoment hver gang du tager din smartphone i brug.

Køb en powerbank til Huawei Nova og undgå at løbe tør for strøm

Der er sket mange fremskridt når det kommer til smartphones, men de fleste af os er dog stadigvæk nødt til at lade vores smartphone op mindst en gang dagligt for at kunne komme igennem dagen uden at løbe tør for strøm. Investerer du i en powerbank, så har du altid strøm lige ved hånden og behøver ikke at bekymre dig om hvorvidt du har strøm nok til at se den sidste halve time af filmen færdig når du sidder i bussen. Vi har både powerbanks der kan oplade flere enheder på samme tid såvel som powerbanks der kan blive opladet ved hjælp af solens stråler, så der er rigeligt at vælge imellem. Find din nye powerbank i dag!