Huawei MediaPad T3 7

Huawei MediaPad T3 7
Huawei MediaPad T3 7

En smartphone er lige så personlig som en tegnebog, mens en tablet er noget, man ofte er fælles om i familien. Tabletten bliver brugt som babysitter søndag morgen, når mor og far vil sove længe, og som beroligende pille, så ungerne holder mund på bagsædet, hvis der skal køres langt i bil.

I Huawei MediaPad serien blev den mindste 7.0, lanceret i april 2017. Det er en mellem klasse tablet, som de andre enheder i denne serie. Den kan det den skal og er god til børn, både i pris og funktionalitet. Den lette og slanke Huawei MediaPad T3 7.0 tablet er ideel til almindelige internetsøgninger og afslappende touch-spil. Tabletten kommer med en sprød 7" IPS-skærm, dual-band Wi-Fi og Kids Mode, som beskytter dine børn mod upassende indhold. Hvis man kigger på denne tablets funktioner, er der masser af isenkram i denne lille smarte enhed, som har en vægt på blot 245 gram.

Skærmen er 137.9 cm2 med en billedopløsning på 600 x 1024 pixel. Platformen er 6.0 (Marshmallow) med Mediatek MT8127 og CPU er Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7. Denne tablet har 16 GB hukommelse med 2 GB RAM. Kameraet er 2 MP både op frontsiden og bagsiden, kan videooptage og har Geo-tagging. Den har ringetyper som Vibration; MP3, WAV med højtaler og Jack stik. Den har god Wi-Fi modtagelse med Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot samt Bluetooth 4.0 samt GPS.

Endelig kan det siges at batteriet er Li-on 3100 mAh. Prisen ligger på omkring 900 kroner på det danske marked.

Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af tilbehør til tablets og vi har selvfølgelig også en masse tilbehør til Huawei Mediapad T3 7.0! Uanset om du leder efter en smart og funktionel måde at beskytte din tablet på såsom med et etui, eller om du leder efter en power bank så skal du slet ikke at bekymre dig mere. Gå blot ind på lux-case og køb tilbehøret Vi har også høretelefoner og mini-højtalere til Huawei Mediapad T3 7.0, så du kan få mest mulig ud af din tablet! Mangler du et SDkort, en oplader eller noget helt tredje, så kan du også finde det her i vores store sortiment! Husk at vi altid har gratis levering og at vi sender din bestilling hurtigst muligt.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til Huawei Mediapad T3 7.0

Mangler du et beskyttende cover til din Huawei Mediapad T3 7.0?. Her hos Lux-case har vi et stort udvalg af covers til din Huawei Mediapad T3 7.0. Vi har blandt andet hybridcover der er fremstillet i plastik og silikone. Vores covers har forstærket hjørner og yder desuden særligt beskyttelse af kameralinse. Disse covers er også nemt at installere og af-installere igen. Vores covers efterlader ikke fingeraftryk og beskytter imod støv og snavs samt vand.

Vi har også covers der er belagt med kunstlæder. Vi har faktisk et af Danmarks største udvalg af covers til tablets. Vi har blandt andet cover i med smarte dæk-motiv og cover med roterende kick stand til håndfri brug. Tag ikke nogen risiko og beskyt din tablet i dag.

Køb i dag her hos lux-case og modtag hurtigst muligt med posten så du kan nyde din tablet uden at skulle bekymre dig og at få beskade din værdifulde enhed.

Smarte etuier til Huawei Mediapad T3 7.0

Tag ikke nogen risiko og beskyt din Huawei Mediapad T3 7.0 med et etui. Her hos Lux-case har vi et af Danmarks største udvalg til tablet. Vi har blandt andet etui med smukke tryk og motiver der er fremstillet i materialer som kunstlæder, ægte læder, plastik og silikone. Vi har multifunktionelle etuier, der udover at beskytte også har indbygget pung, magnetisk lås og kan sammenfoldes til håndfri brug Etuiernes indre dele er varmenedsættende.

Vores etuier har ofte hul til at tale igennem når det er lukket. Et etui til din tablet er en billig investering i forhold til prisen på reparation af din tablet hvis den blev ødelagt. Gå blot ind på lux-case og se vores store udvalg og bestil i dag så du hurtigst muligt kan beskytte din enhed og nyde alle dens funktioner med afslappet og stressfri. Køb i dag og modtag hurtigst muligt med posten.

Beskyttelsesfilm til Huawei Mediapad T3 7.0

Man ser ofte folk har en smadret skærm i deres tablet eller glasset er slået delvis i stykker. Køb et beskyttelsesfilm til din tablet og slip for bekymringerne. Vores beskyttelsesfilm er HD klar og selvklæbende men efterlader ikke spor, hvis den fjernes. Vores beskyttelsesfilm har også andre funktioner som f.eks det er har en anti-eksplosions funktion. Vi har desuden også pakker med 3 og 5 StK beskyttelsesfilm. Køb i dag og beskyt din tablet hurtigst muligt.