Huawei MediaPad T3 10

Huawei MediaPad T3 10
Huawei MediaPad T3 10

Huawei Mediapad T3 Lite 10.0 er light versionen af Huawei Mediapad T3 10.0 og kom i salg i juni 2017. Som navnet antyder er den en lettere og billigere version af T3 10 som udkom omkring samme tid. Selv om navnet er er Lite, er der masser af isenkram i denne version. Vægten er 310 gram og det er muligt at indsætte et SIM kort og bruge den som telefon. Platformen er Android 7.0 (Nougat) og chipset er Qualcomm MSM8940 Snapdragon 435. Da det er en Lite udgave har en 16 GB hukommelse i standard versionen som dog kan udvides med microSD stik op med udvidelse op til 256 GB.

Front kameraet er 8 MP og har blandt andet autofokus, Geo-tagging, touch fokus og ansigt genkendelse. Det sekundære kamera er ligeledes 8 MP. Denne telefons kamera kan optage i video til en opløsning på [email protected] Lyden er god og den har vibration, MP3, WAW og afspiller stereo fra 4 højtalere. Med hensyn til forbindelser er denne tablet også godt med blandt andet Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac og hot spot samt Bluetooth og A-GPS navigation.

Batteriet er heller ikke så Lite endda da den har et Fastgjort Li-on 6600 mAh som holder 10.5 time med film afspilning med 50% brightness og med Wi-Fi aktiveret.

Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af tilbehør til tablets og vi har selvfølgelig derfor også en masse tilbehør til Huawei Mediapad T3 Lite 10.0! Uanset om du leder efter en smart og funktionel måde at beskytte din tablet på såsom med et etui, eller om du leder efter en power bank så du slet ikke behøver at bekymre dig om hvor meget du bruger din tablet, så kan du finde det her! Vi har også høretelefoner og mini-højtalere til Huawei Mediapad T3 Lite 10.0, så du kan få mest mulig ud af din tablet! Mangler du et SDkort, en oplader eller noget helt tredje, så kan du også finde det her i vores sortiment! Husk at vi altid har gratis levering og at vi sender din bestilling hurtigst muligt
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til Huawei Mediapad M3 Lite 10.1

Mangler du et beskyttende cover til din Huawei Mediapad M3 Lite 10.1 ?. Her hos Lux-case har vi et stort udvalg af covers til din Huawei Mediapad M3 Lite 10.1 . Vi har blandet andet hybridcover der er fremstillet i plastik og silikone. Vi har også covers der er belagt med kunstlæder. Vi har faktisk et af danmarks største udvalg af covers til tablets. Vi har blandt andet cover i med smarte dæk-motiv og cover med roterende kickstand til håndfri brug. Tag ikke nogen risiko og beskyt din tablet i dag.

Smarte etuier til Huawei Mediapad M3 Lite 10.1

Tag ikke nogen risiko og beskyt din Huawei Mediapad M3 Lite 10.1 med et etui. Her hos Lux-case har vi et af danmarks største udvalg til tablet. Vi har blandt andet etui med smukke tryk og motiver der er fremstillet i materialer som kunstlæder, ægte læder, plastik og silikone. Vi har multi-funktionelle etuier, der udover at beskytte også har indbygget pung, magnetisk lås og kan sammenfoldes til håndfri brug. Et etui til din tablet er en billig investering i forhold til prisen på reparation af din tablet hvis den blev ødelagt.

Beskyttelsesfilm til Huawei Mediapad M3 Lite 10.1

Man ser ofte folk har en smadret skærm i deres tablet eller glasset er slået delvis i stykker. Køb et beskyttelsesfilm til din tablet og slip for bekymringerne. Vores beskyttelsesfilm er HD klar og selvklæbende men efterlader ikke spor, hvis den fjernes. Vi har desuden også pakker med 3 og 5 stk beskyttelsesfilm. Køb i dag og beskyt din tablet hurtigst muligt.