Huawei MediaPad T1 7.0

Huawei MediaPad T1 7.0
Huawei Mediapad T1 7 udkom i marts 2015 og vejer 278g og er blot 8.5mm tynd! Den har en 7 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 600x1024 med 170 pixels per inch. Som standard har tabletten 8GB lagerplads som dog kan udvides via MicroSD slidsen der giver mulighed for op til 32 GB ekstra lagerplads. Huawei Mediapad T1 7 har en quadcore processor og 1 GB ram hvilket er rigeligt til de opgaver tabletten måtte have. Med tablettens 4100 mAh store batteri kan du browse i op til 8 timer på internettet eller se film i helt op til 12 timer uden at skulle bekymre dig om at den skal oplades og du får tilmed en standby tid på imponerende 300 timer! Tabletten kommer i sort eller sølv.

Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af tilbehør til tablets og vi har selvfølgelig derfor også en masse tilbehør til Huawei Mediapad T1 7! Uanset om du leder efter en smart og funktionel måde at beskytte din tablet på såsom med et etui, eller om du leder efter en powerbank så du slet ikke behøver at bekymre dig om hvor meget du bruger din tablet, så kan du finde det her! Vi har også høretelefoner og mini-højtalere til Huawei Mediapad T1 7, så du kan få mest mulig ud af din tablet! Mangler du et SDkort, en oplader eller noget helt tredje, så kan du også finde det her i vores sortiment! Husk at vi altid har gratis levering og at vi sender din bestilling hurtigst muligt!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Alt i covers til Huawei Mediapad T1 7

Står du og mangler et cover til din tablet, så er du havnet det helt rette sted! Hos Lux-case har vi foruden Danmarks største udvalg af covers og etuier til smartphones selvfølgelig også et kæmpe udvalg af covers til din tablet! Vi anbefaler altid at du anskaffer dig et beskyttende cover, så du ikke behøver at bekymre dig om utilsigtede skader. Der er ikke noget værre end når ens tablet får en ridse eller en skramme, for det bliver hurtigt et irritationsmoment under brug. Er det en slem ridse, så kan det også mærkes i tegnebogen hvis din Huawei Mediapad T1 7 skal repareres eller i værste fald erstattes med en ny tablet. Vælg et cover til din tablet og undgå at skulle bekymre dig! Vælg imellem mange farver, materialer og motiver!

Mangler du et etui til Huawei Mediapad T1 7?

Hos Lux-case kan du finde alt i etuier til din tablet! Vælg blandt andet imellem mange forskellige farver, motiver og materialer. Du kan også finde etuier med en indbygget holder, så du ikke behøver at sidde med din tablet i hænderne når du skal se film, men istedet blot kan omdanne dit etui og se filmen. Vi anbefaler altid at du anskaffer dig en eller anden form for beskyttelse til din tablet så du kan forlænge dets levetid. En tablet er som regel altid med på farten og den er således også mere udsat for at uheldet kan ramme. Husk at hvis du bestiller dit nye etui til Huawei Mediapad T1 7 på en hverdag inden kl 17, så sender vi det selvfølgelig også til dig samme dag så du kan tage det i brug hurtigst muligt.

Powerbanks til Huawei Mediapad T1 7!

En tablet er ikke meget bevendt uden at der er strøm på den og det er som regel altid på det værst tænkelige tidspunkt at den løber tør for strøm! Undgå dette problem når du køber en powerbank til Huawei Mediapad T1 7 og brug din tablet lige så tosset som du vil! Du kan blandt andet finde powerbanks til din tablet i vores sortiment som kan oplade flere enheder på samme tid, så du ikke behøver at vælge imellem din smartphone eller tablet. Du kan også finde powerbanks der kan oplade din tablet 2-3 gange på en enkelt opladning! Mulighederne er mange, så det handler sådan set bare om du dykker ned i vores kæmpe sortiment og finder lige præcis det du mangler!