Huawei Mediapad T1 10

Huawei Mediapad T1 10
Huawei Mediapad T1 10 udkom i marts 2015, vejer 433 gram og er imponerende 8.3mm tynd! Tabletten har en 9.6 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 800x1280 og hele 157 pixels per inch! Da tabletten gør brug af det velkendte og højtydende Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 chipset såvel som en 1.2 GHz Cortex-A53 quad-core processor og 1 GB ram kan du forvente en fremragende ydelse. Som standard har tabletten 8 GB lagerplads, som dog kan udvides via MicroSD slidsen op til 32 GB, så du kommer sandsynligvis ikke til at mangle plads lige foreløbigt! Tabletten har et primært 5 megapixel kamera og et sekundært 2 megapixel kamera til selfies og videoopkald. Begge gør deres arbejde fint og tager fine og klare billeder og Huawei Mediapad T1 10 har et højtydende Li-Pro 4800 mAh batteri, der giver op til 10 timers brug, alt afhængig af brugsformål!

Hos Lux-case kan du finde lige præcis det du står og mangler til din tablet! Vi har blandt andet skærmbeskyttelsesfilm til Huawei Mediapad T1 10, så du undgår at den bliver ridset og beskadiget. Vælger du at købe et beskyttende cover til Huawei Mediapad T1 10 så får du foruden den beskyttende del ofte også et cover med en indbygget stander så du ikke behøver at holde tabletten i hænderne når du fx skal se film. Vil du gerne have tabletten med ud på farten og er du nervøs for at løbe tør for strøm? Køb en powerbank til Huawei Mediapad T1 10 og spar bekymringerne! Du kan finde powerbanks til din tablet i vores sortiment i mange forskellige varianter!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Massevis af etuier til Huawei Mediapad T1 10

Hos Lux-case anbefaler vi altid at du anskaffer dig et beskyttende etui til din tablet, så du ikke behøver at bekymre dig om utilsigtede skader. En tablet er som regel altid med på farten og det er derfor ikke utænkeligt at der kan ske uheld! Vær på forkant og køb et beskyttende etui til Huawei Mediapad T1 10, så du ikke lige pludselig står og skal til at betale for at få din tablet repareret eller i værste fald at skulle erstatte den med en ny tablet. Vi har etuier til Huawei Mediapad T1 10 i mange forskellige varianter - vælg fx et etui med tri-fold funktion som giver dig mulighed for hurtigt at omdanne dit etui til en stander. Det er yderst smart til når du skal se film eller surfe på Youtube og du slipper for at skulle sidde med din tablet i hænderne.

Høretelefoner og mini-højtalere til Huawei Mediapad T1 10

Leder du efter et par nye høretelefoner til din tablet så du kan få mest ud af dets lydkvalitet? Vi har mange forskellige modeller at vælge imellem her hos Lux-case, så det burde ikke være et problem at finde det du leder efter! Vælg blandt andet imellem on-ear og in-ear høretelefoner til Huawei Mediapad T1 10 og vælg et par høretelefoner som er pasformet og behagelige at have på. Vi har også høretelefoner til din tablet som har vævet ledning og dermed giver en god holdbarhed! Mangler du istedet minihøjtalere til Huawei Mediapad T1 10, så kan du selvfølgelig også finde det lige her! Vi har blandt andet mini-højtalere der kan oplade din smartphone samtidigt med at musikken spiller og mini-højtalere der afgiver et flot lysshow i takt med musikken.

Powerbanks til Huawei Mediapad T1 10

Undgå at løbe tør for strøm ved at bestille en powerbank! I vores kæmpe sortiment af powerbanks burde du kunne finde lige præcis det du leder efter. Vi har både powerbanks til Huawei Mediapad T1 10 som kan oplade flere enheder på samme tid, så du ikke behøver at favoritisere en enhed fremfor andre. Du kan også finde en lille og bærbar powerbank der ikke fylder meget og som du altid kan have med dig på farten. Hvad med en powerbank til Huawei Mediapad T1 10 med høj kapacitet, så du kan oplade din tablet flere gange? Der er mange valgmuligheder i vores sortiment, så det handler blot om at du går på udkig og finder det du mangler!