Huawei MediaPad M3 8.4

Huawei MediaPad M3 8.4
Huawei MediaPad M3 8.4

Huawei MediaPad M3 8.4 kom på markedet i oktober 2016 og er blot imponerende 7.3mm tynd! Tabletten har en 8.4” IPS LCD skærm med en opløsning på 1600x2560 og hele 359 pixels per inch. Tabletten kører Android 6.0 og har et Hisilicon Kirin 950 Chipset og en Octa-core processor (4x2.3 GHz Cortex-A72 & 4x1.8 GHz Cortex A53) og med 4GB ram er der ikke meget som du kan kaste efter denne tablet, som den ikke vil kunne håndtere. Som standard har tabletten enten 32 eller 64 GB lagerplads (afhængig af model), som dog kan udvides med yderlgiere 256 GB ved hjælp af den dedikerede MicroSD slidse. Tabletten har et højtydende og imponerende primært kamera på 8 megapixel som optager video i 1080p og et sekundært kamera på også 8 megapixel. Det er sjældent at man ser en tablet med to højtydende kameraer og denne tablet overrasker i høj grad positivt! Huawei MediaPad M3 8.4 et Li-Po 5100 mAh batteri og både fingeraftrykslæser, accelerometer, gyrometer, nærhedssensor og kompas og så fås den i sølv og i guld.

Mangler du et eller andet til din tablet, så er du havnet det helt rette sted! Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af tilbehør til din tablet. Covers, etuier, skærmbeskyttere, høretelefoner, tasker, powerbanks, mini-højtalere og meget meget andet, finder du her hos os. Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find frem til det du leder efter. Vi afsender samme hverdag, så længe du bestiller inden kl 17 og du får altid gratis fragt! Hvad venter du på?
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til Huawei MediaPad M3 8.4

Mangler du et cover eller et etui til at beskytte din tablet mod utilsigtede skader såsom ridser og skrammer? Du er havnet det helt rette sted, for her hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af alt hvad du måtte lede efter i et etui eller et cover. Vælg imellem mange flotte farver og motiver og lige præcis det materiale som du er på udkig efter. Vælg blandt andet imellem metal, kunstlæder, ægte læder, plastik og meget andet. Du kan både finde stilfulde og enkle covers og etuier såvel som iøjenfaldende covers og etuier – det er helt op til dig! Beskyt din tablet inden uheldet er ude – det kan altid betale sig at investere i et beskyttende cover eller etui. Når skaden først er sket, så er der som regel ikke meget man kan gøre. Betragt derfor et cover eller et etui som investering som sørger for at du ikke skal betale i dyre dommer i reperation eller at du helt skal ud og købe en ny tablet.

Powerbanks til Huawei MediaPad M3 8.4

Er du træt af at løbe tør for strøm når du er på farten? Køb en powerbank og slip for at bekymre dig om hvorvidt du har strøm nok tilbage på din tablet. Hos Lux-case kan du finde et kæmpe udvalg af powerbanks, så der er helt sikkert en som vil falde i din smag. Vælg imellem mange forskellige kapaciteter, funktioner og farver. Hvad med en smart powerbank som kan blive opladt at solens stråler når du er på farten? Perfekt til dig som tit er ude i naturen, hvor der er langt til den næste stikkontakt. Du kan også finde powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid – uden tvivl noget som dine venner vil værdsætte når de selv er ved at løbe tør for strøm. Gå på opdagelse i vores store sortiment og find det du mangler i dag!

Tilbehør til Huawei MediaPad M3 8.4

Leder du efter tilbehør til din tablet så er du havnet det helt rette sted! Hos Lux-case har vi et kæmpe sortiment som indeholder alt hvad du måtte stå og mangle til din tablet. Vi har massevis af kabler, opladere, mini-højtalere og meget andet! Find fx en smart holder til bilen til din tablet og kør forsvarligt i trafikken! Eller hvad med et par høretelefoner så du kan fordybe dig i musikken når du er på farten?

Der er mange muligheder, så tjek vores store udvalg ud og find det du mangler i dag!