Huawei MediaPad M2 10

Huawei MediaPad M2 10
Huawei MediaPad M2 10 kom på markedet i februar i 2016 fås i farverne Moonlight Silver og Luxurious Gold og vejer blot 500g og er ultratynd med blot 7.44 mm! Tabletten har en 10.1 tommers IPS LCD skærm med 1200x1920 og hele 224 pixels per inch! Skærmen dækker 71.4% af tablettens front og har en god betragtningsvinkel med klare farver. Tabletten har et 6660 mAh batteri der giver en batteritid på næsten 9 timer selvom du surfer via WIFI. Huawei MediaPad M2 10 fås i 2 versioner - standard og premium. Førstnævnte har 16 GB lagerplads og 2 GB ram mens den sidstnævnte har hele 64 GB og 3 GB ram. Tabletten har to kameraer; et primært på hele 13 megapixel og et sekundært på 5 megapixel og optager video i 1080p ved 30 frames i sekundet. Fremragende til apps og spil da tabletten har både vibrationsmotor, accelerometer, gyrometer og kompas.

Uanset hvilket tilbehør du står og mangler til din Huawei MediaPad M2 10, så har vi det her hos Lux-case.dk! Vi har covers i mange forskellige farver, motiver og materialer, så du kan være sikker på at du kan finde lige netop det du leder efter! Leder du efter højtalere, høretelefoner, beskyttelsesfilm eller noget helt fjerde, så har vi det også! Husk at vi altid sender din bestilling samme dag såfremt du bestiller inden kl 17 og at leveringen altid er gratis!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Hos Lux-case.dk har vi et stort udvalg af tilbehør til din Huawei MediaPad M2 10! Vi har blandt andet et stort udvalg af måder hvorpå du kan beskytte din tablet! Den mest gængse måde at beskytte din tablet på er et cover som ikke fjerner for meget fokus fra din tablet, men som beskytter den mod ridser og mod skrammer. Vi har mange forskellige typer af covers i mange materialer, farver og med et væld af forskellige motiver. Er du derimod ikke så meget for at gemme din tablet for meget væk og pakke den for meget ind, så har vi også skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas, der giver dig øget beskyttelse! Det kan altid betale sig at købe et beskyttende cover til din tablet da det hurtigt kan blive en dyr affære at skulle betale for reperationer eller for en helt ny tablet når uheldet er ude.

Foruden covers, etuier og tasker til din tablet, har vi meget andet at byde på! Leder du efter et par nye høretelefoner med pasform? Vi har et stort udvalg i både on-ear og in-ear høretelefoner fra mange producenter og i mange farver. Det handler blot om at gå på opdagelse og finde lige præcis det du leder efter! Vi har også holdere i enhver afskygning og til enhvert brugsformål. Mangler du en holder til at tage din tablet med på farten, så har vi mange forskellige typer af holdere til bilen som kan påmonteres på bilens forrude, instrumentbrættet eller i bilens Cddrev. Med en holder er det nemt at finde ved ved hjælp af GPS og du får tilmed friheden til at foretage håndfri opkald.

Uanset hvad du leder efter af tilbehør til din tablet, så har vi det her hos Lux-case.dk! Vi har både SDkort, højtalere og standere og meget andet! Husk at vi altid betaler for fragtomkostningerne og at du som kunde derfor kun betaler for de produkter du køber. Vi sender tilmed også din bestilling afsted samme dag, så længe du bestiller inden kl 17!