Huawei MediaPad M1

Huawei MediaPad M1

Et fantastisk design med en metallisk følelse og aluminium ramme – alt dette er kvaliteter der gør at Huawei MediaPad M1 skiller sig ud fra mængden. Dens rene linjer, bløde kanter og en finish der bogstaveligt talt vil tage pusten af dig. Hvis du har i sinde at vedligholde dens skønhed langt ud i fremtiden, så har vi på Lux-Case.dk Danmark’s største sortiment af covers og etuier som du kan vælge til din dyrebare Huawei MediaPad M1. Endvidere har vi også masser af tilbehør til din tablet der vil gøre din oplevelse med din Huawei MediaPad M1 meget bedre. Det er nemt og sikkert at bestille fra vores hjemmeside, og hvis du bestiller inden kl 17.00, så sender vi din ordre samme dag. Leveringen er hurtig og det er helt gratis.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Huawei MediaPad M1

MediaPad M1 er en af de bedste tablets fra Huawei. Et rigtig flot æstetisk design lavet af plastik med en ramme af aluminium, her kan du nyde synet af bløde kanter, rene linjer og en flot finish. Ejer du en MediaPad M1, er du dermed også ejeren af en tynd og utrolig let tablet. Vægten er kun 329 gram, og er ikke tykkere end 7.9mm.
Bruger du din Huawei MediaPad til at se film på, har du helt sikkert lagt mærke til den høje opløsning på HD-skærmen (1080p).
Vil du gøre film oplevelsen endnu bedere, så se på vores etuier til Huawei Media M1 med stander. Så kan du se filmen helt uden at skulle holde den selv, eller forsøge at balancere den på diverse genstande.

Tableten fra Huawei har også god lyd. Det er sjældent at man ser en tablet med dobbelt højtalere, men det gør du med MediaPad M1! Desværre er der ikke helt dybde i de små højtalere. Derfor er det rigtig smart, at du kan gøre lydoplevelsen endnu bedere med mange forskellige slags MediaPad M1 højtalere.
Snart behøver du snart ikke engang din fladskærm længere.

De tekniske dele i Huawei MediaPad M1.

Der er indbygget 8 Gb hukommelse - Kan opgraderes optil 16Gb. Hvis det ikke er nok, kan du også få et MicroSD-kort, så du kan få yderligere 32Gb. CPU'en I MediaPad er quadcore 1.6 GHz, og en 8” skærm. Derudover har den også bluetooth.
M1 har hele to kameraer - Et frontkamera på 1 Mp og et bagkamera på 5MP med autofokus.

Huawei lover at deres MediaPad M1 er en tablet der er kraftfuld og hurtig, uden at det skulle gå ud over batteri tiden.
Men Batterier har det med at blive sløve, og det er så surt, at være afhæning at sin tablet - Du står og skal bruge den lige nu, men batteri-ikonet lyser rød, den viser 1% tilbage i strøm og en stikkontakt er ikke lige i nærheden.
Hjælpen har du heldigvis allerede fundet! Vi har nemlig samlet de aller bedste power banks og opladere til Huawei MediaPad M1. Du er kun et klik væk fra at få strøm nok til hele morgen, dagen og natten.

Etuier Til Huawei MediaPad M1

Huawei MediaPad M1 tablet fås i flere forskellige farver: Titangrå, lily/lotus, carnation, tulip og ganske enkelt, hvid. Er dette ikke valgmuligheder nok, så kan du bestemme farven helt selv med et Huawei MediaPad M1 etui.
Som nævnt tidligere kan disse etuier foldes sammen, så du også kun bruge det som stander.
At bestemme sin egen farve og slappe af i sine arme, er selvfølgelig bare nogle af de mange fordele ved et MediaPad etui.

De fleste vælger at bruge deres tablet til meget andet end bare at se film. Den bliver transporteret rundt overalt, og bliver udsat for mange ting. Igennem den levetid, bliver den udsat for mange små hverdagsskader, og du kan jo hurtigt blive den uheldige, der taber sin tablet og den skal til den helt dyre repartion.
Derfor er det også vigtigt at beskytte sin MediaPad M1. Så får du mest glæde ud af den, i mest muligt tid. Et etui til Huawei MediaPad M1, gør at din tablet er beskyttet med diverse slag, stød og småskader, der ikke er til komme udenom. Så sker der ikke noget med din dyrebare M1 tablet. Selv hvis du skulle gå hen og tabe den.

Hos os finder du alt slags tilbehør til Huawei MediaPad M1.
Du bliver overrasket over hvor meget tilbehør, der faktisk findes, når du klikker rundt på vores side.