Huawei Mate 9

Huawei Mate 9

Huawei Mate 9 med Android OS – v7.0, kom på markedet i december 2016, den vejer blot 190 gram og er 7.9mm tynd. Selve dimensionen på Huawei Mate 9 er på 156.9 x 78.9 mm – Skærmen er en 5.9 tommers LCD Touchskærm med 16M farver, og en suveræn opløsning på 1080 x 1920 Pixels, som altid sørger for en kanon oplevelse. Huawei Mate 9 er født med et tykt Corning gorilla glass 3. Smartphonen er lynhurtig med sit Hisilicon Kirin 960 chipset og 4 GB ram. Telefonen fås med 2 forskellige Octa-core CPU processorer og GPUen er en Mali-G71 MP8. Som standard har Huawei Mate 9 64 GB hukommelse - dette kan dog udvides med 2 Micro SD kort på 256 GB. Kameraet gør brug af Geo-tagging, touch focus, Auto focus, Panorama, HDR, lecia optik, 2x zoom og dual LED Blitz. Huawe Mate 9 har et frontkamera på 8 MP samt optager video i 1080p. Hovedkameraet er på 20 MP, så du får selv de mindste detaljer med på alle dine billeder. Foruden alt dette har Huawei Mate 9 fingeraftrykssensor, hurtig opladning og et stort Li-Po 4000 mAh – Huawei fås i 7 forskellige farver bl.a. Space Grey, Champagne Gold og Mocha Brown.

Mangler du noget tilbehør til din Huawei Mate 9? Hos Lux-case.dk har vi alt hvad du måtte mangle. Vi har både covers, etuier, skærmbeskyttere, powerbanks, høretelefoner, tasker, mini-højtalere og meget andet! Med vores store udvalg burde det ikke være noget problem at finde det du måtte mangle.
Huawei Mate 9 Skal

Behöver du ett skydd för din smartphone? Här på Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största utbud av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor, och här kommer du hitta skal för Huawei Mate 9 som du kan använda för att skydda din smartphone med repor och andra vardagliga skador. Beställ ett skyddande Huawei Mate 9 skal som finns i olika färger och motiv att välja mellan.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Cover til Huawei Mate 9

Det kan altid betale at købe et cover til din Huawei Mate 9. Når skaden først er sket, er der ikke meget at gøre, og det kan hurtig gå hen og blive dyrt hvis man skal reparere sin telefon, eller i værste fald at der skal investeres i en ny telefon. Derfor kan det klart anbefales at købe et cover til din Huawei Mate 9. Hos Lux-case.dk finder du altid et kæmpe udvalg af covers i mange forskellige farver, materialer og motiver. Find lige netop det cover der passer ind i din smag. Vi har blandt andet covers i ægte læder, kunstlæder, silikone og plastik. Vi har også covers med metalbumpers og kickstand – det handler sådan set bare om at du skal gå på opdagelse i vores store sortiment.

Etuier til Huawei Mate 9

Med et etui til din Huawei Mate 9 undgår du de ubehagelige overraskelser som der nu kan være ved at eje en smartphone. Hos Lux-case.dk har vi Danmarks største udvalg når det kommer til etuier, så hos os kan du helt sikkert finde det etui som passer til dine behov eller som falder i din smag. Vi har Etuier i mange farver, motiver og materialer. Vi har mange etuier som blandt andet har indbygget stander eller indbygget kortholdere.

Vi har blandt andet etui i kunst læder, ægte læder, silikone og plastik. Undgå de dårlige oplevelser og købe et etui fra Lux-case.dk. Find dit nye etui i dag og gå på opdagelse i vores store udvalg.

Hovedtelefoner og ear plugs til Huawei Mate 9

Det er altid dejligt at kunne nyde musik når du er på farten. Eller er dine gamle hovedtelefoner slidt? det kan også være du søger et par nye med bedre lyd. En ting der er sikkert er, at du ikke går forgæves i vores store udvalg hos Lux-case.dk. Vi har hovedtelefoner i mange former med mange funktioner, blandt andet har vi hovedtelefoner med bluetooth forbindelse, så slipper du for at have en ledning med, vi har både in-ear og on-ear hovedtelefoner og alle vores hovedtelefoner fås i et utal af farver. Vi har både de mærker du kender og dem du ikke kender og selvfølgelig har vi altid gode priser og hurtig levering.

Huawei Mate 9

Lux-Case Huawei Mate 9 covers og tilbehør https://lux-case.dk/huawei-mate-9.html