Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro
Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro blev annonceret i November i 2016 og vejer blot 169 gram og er 7.5mm tynd! Den har en utrolig flot og højtydende 5.5” AMOLED skærm med en opløsning på 1440x2560 og hele 534 pixels per inch. Med en Octa-core processor, et Hisilicon Kirin 960 chipset og henholdsvis 4 GB eller 6 GB ram (afhængig af model) er der ikke meget som du kan kaste efter denne smartphone som den ikke vil kunne klare. Det er uden tvivl en smartphone i den høje ende af skalaen og det er også noget som bemærkes under brug. Som noget helt nyt så har Huawei proklameret at Huawei Mate 9 Pro med tiden kan blive op til 8% hurtigere, hvilket skyldes at der er anvendt såkaldt intelligent hardware som tager ved lære af hvordan du anvender din smartphone. Huawei Mate 9 Pro fås med henholdsvis 64 eller 128 lagerplads, men kan dog udvides med yderligere 256 GB ved at anvende et microSD kort. Du har derfor rigelig med plads til rådighed til alt dit musik og til de billeder du kan tage med smartphonens 20 megapixels kamera! Dets frontkamera er oplagt til selfies og til at foretage videoopkald med. Huawei Mate 9 Pro har et 4000 mAh batteri og lynhurtig opladningstid ved hjælp af Type-C USB. Indbygget sensorer: Fingeraftrykssensor, accelerometer, gyrometer, nærhedssensor, barometer, kompas. Fås i farverne Space Gray, Moonlight Silver, Champagne Gold og i rødguld.

Mangler du et eller andet til din Huawei Mate 9 Pro? Hos Lux-case finder du et af Danmarks største udvalg af tilbehør til din smartphone. Uanset om du er på udkig efter et etui eller en powerbank, så kan du naturligvis finde det lige her. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find det du mangler i dag! Bestiller du inden kl 17 alle hverdage, så sender vi din bestilling samme dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til Huawei Mate 9 Pro

Det kan altid betale sig at investere i en eller anden form for beskyttelse til din smartphone. Når skaden først er sket, så er der som regel ikke meget man kan gøre og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle sende sin smartphone til reperation. Med et cover eller et etui til Huawei Mate 9 Pro er du sikker på at din smartphone er godt beskyttet mod utilsigtede skader. Hos Lux-case finder du et af Danmarks største udvalg af covers og etuier til din smartphone, så det burde være en smal sag at finde lige præcis det du er på udkig efter. Vælg imellem mange flotte motiver og farver når du skal finde dit nye etui eller cover og du kan naturligvis også vælge imellem mange forskellige slags materialer.

Powerbanks til Huawei Mate 9 Pro

Leder du efter en powerbank til din smartphone? Det er kun forståeligt, for der er ikke noget værre end når man løber tør for strøm og man er langt fra den nærmeste stikkontakt. Det er som regel også på det værst tænkeligt tidspunkt at det sker såsom under et opkald eller når man er ved at finde vej ved hjælp af GPS. Hos Lux-case kan du finde et kæmpe udvalg af powerbanks til din smartphone og uanset hvad du er på udkig efter, så kan du garanteret finde det lige her! Vi har mange forskellige farver og modeller at vælge imellem, så det burde være en smal sag at finde detdu mangler. Vi har blandt andet powerbanks som kan oplade flere smartphones og powerbanks med solceller. Find din nye powerbank til Huawei Mate 9 Pro i dag! Hvad venter du på?

Skærmbeskyttere til Huawei Mate 9 Pro

Skærmen på din smartphone er en af de vigtigste komponenter i din smartphone. En ridse eller en skramme kan hurtigt ødelægge oplevelsen og det er helt sikkert noget som vil irritere dig hver gang du tager din smartphone i brug. Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af skærmbeskyttere til din smartphone. Vi har både skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas, så det handler sådan set bare om at du finder det du leder efter og får det bestilt. Der er ikke stor forskel på skærmbeskyttelsesglas og skærmbeskyttelsesfilm – det handler hovedsageligt om at skærmbeskyttelsesglasset er en smule tykkere og mere robust. Find din nye skærmbeskytter til Huawei Mate 9 Pro i dag og slip for at bekymre dig om ridser og skrammer!