Huawei Mate 8

Huawei Mate 8
Huawei Mate 8 udkom i slutningen af 2015 og var I høj grad telefon der var værd at lægge mærke til. Med en 6 tommers IPS-NEO LCD skærm og en opløsning på 1080 x 1920 med 368 pixels per inch, får du en telefon med høj opløsning og en fremragende skærm der understøtter multi-touch og som er lavet af Gorilla glass 4, hvilket sikrer dig høj holdbarhed. Med et 4000 mAh kraftigt batteri og hurtig-ladning på blot 30 minutter, hvilket giver omkring en dags brug, er du indehaver af en telefon der ikke længere er så afhængig af stikkontakter som så mange andre. Vejer blot 185g og kører Android 6.0 (Marshmellow), med mulighed for dual-sim. Har et fremragende kamera på hele 16 megapixel, der kan optage video i [email protected] og et frontkamera på 8 megapixel. Fås i farverne: Champagne Gold, Moonlight Silver, Space Gray, Mocha Brown

Det er forståeligt at du er på udkig efter en måde at beskytte din nye Huawei Mate 8 på. Der er intet værre end at tabe sin nye smartphone på gulvet og at opdage til sin rædsel at skærmen er gået itu. Hos Lux-case.dk har vi et væld af forskellige covers og cases til din telefon, der sikrer din telefon mod utilsigtede skader såsom stød og ridser. Du kan være sikker på at finde et cover der lige er dig, da vi har Danmarks største udvalg af covers og cases. Mange forskellige farver, motiver og materialer, så det er blot at gå på opdagelse og finde ud af hvilket der passer til dig! Vi har covers og cases i kunstlæder, ægte læder, TPU, hårdt plastik samt hybrid covers. Vil du udelukkende beskytte skærmen på din Huawei Mate 8 så har vi også et udvalg af skærmbeskyttelsesfilm. Mangler du andet tilbehør til din telefon, hvad end det er kabler, holdere, tasker eller SD-kort eller noget helt femte, så har vi det også hos Lux-case.dk – det handler bare om at gå på opdagelse!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Covers til Huawei Mate 8
Det er altid vigtigt at beskytte det man har kært. På trods af at telefonen har Gorilla glass 4, vil der stadigvæk forekomme skader og ridser. Det kan derfor være en god ide at købe et cover eller et etui der hjælper med at beskytte din telefon. Hos Lux-case.dk har vi et kæmpe udvalg af covers til alverdens telefoner – faktisk Danmarks største! Du kan derfor være sikker på at finde et cover eller et etui der lige passer til dig. Vi har det meste og i enhver farve, med mange motiver og materialer - vælg fx mellem ægte læder, kunstlæder, hårdt plastik, TPU eller et hybrid-cover. Hvert materiale har sine fordele, så det handler blot om at finde det rette cover i det materiale du ønsker. Leder du udelukkende efter skærmbeskyttelse, så har vi selvfølgelig også det!

Tilbehør til Huawei Mate 8
Leder du efter et specifikt tilbehør til din Huawei Mate8? Så har vi det garanteret hos Lux-case.dk Hvad enten det handler om et 128gb MicroSD-kort som telefonen understøtter, holdere til telefonen til bilen eller cyklen, ekstra kabler og opladere eller en powerbank, så burde du kunne finde det her hos os. Husk at vi altid har gratis fragt, direkte fra vores lager i Sverige til din hoveddør. Vi elsker at gøre vores kunder glade!