Huawei Honor 9

Huawei Honor 9
Huawei Honor 9

Honor er et undermærke af Huawei som i 2017 var verdens næste største producent af telecommunications udstyr. Hovedkvarteret ligger i Shenzen, Kina og blev grundlagt af militær ingenøren Ren Zhenfei 1987. Honor er Huaweis flagskibs produkt og blev lanceret med Honor 3X i 2013.

I Juni 2017 introducerede firmaet Huawei Honor 9 der kom med et lækkert design, har højt ydelse og tilbydes til en skarp pris.

Huawei Honor 9 kommer med Android 7.0 (Nougat) operativ system, har HiSilicon Kirin 960 Chipset med CPU er Octa-core. Dette giver Honor 9 rigtig meget ydekraft og gør telefonen lyn-hurtigt. Kameraet er utrolig advanceret og her skiller Huawei Honor 9 ud fra telefoner i samme pris katagori. Det primære kamera er et dual kamera med 20 MP + 12 MP og det sekundære kamera er 8 MP. Kameraet har features som Geo-tagging, touch focus, face detection og HDR. Den optager video i [email protected] Skærmen har et 5.15 tommer display fuld HD med billedopløsning på 1080 / 1920 pixel med 16 millioner farver og den advancerede skærm kommer med robust Gorilla Glass 5 beskyttelse. Huawei Honor 9 blev introduceret til en pris på omkring 3700.

Med Huawei Honor 9 viser den kinesiske gigant at den producere langt billigere telefoner end dens direkte konkurranter som Samsung og Apple i den katagori af smartphones der tilhøre luksus smartphones.

Er du bange for at din smartphone skærm skal blive smadret ? Hvad med at købe i et cover fra Lux-case som beskytter din smartphone mod ridser og skrammer. Du slipper dermed for at skulle bekymre dig og kan i stedet bruge din smartphone og nyde den fuldt ud, lige så meget om du vil. Vælg imellem mange flotte farver, motiver og materialer og beskyt din smartphone i dag. Besøg Lux-case og se vores mange flotte modeller? Find dit nye cover til Huawei Honor 9.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til Huawei Honor 9

Mangler du et cover til din Huawei Honor 9 ?. Her hos Lux-case har vi et af danmarks største udvalg af covers til Huawei Honor 9. Tag ikke nogen risiko og beskyt din smartphone til enhver tid. Vores cover er fremstillet i materialer som plastik, akryl, silikone og kunstlæder. Udover at være beskyttende, er vores cover også smukke med blandt andet dæk-motiv og har ekstra funktioner som indbygget lommer til kreditkort og har kickstand til håndfri brug.

Smarte etuier til Huawei Honor 9

Huawei Honor 9 er en rigtig lækker telefon men det ville være ærgerlig at få den ødelagt ved at tabe den på gulvet. Det er billigt at anskaffe sig et etui til din smartphone. Her os Lux-case har vi et af danmarks største udvalg af etuie til smartphones. Vi har blandt andet etuier med smukke motiver og med holdbare farver. Vores etui er multifunktionele og har blandet funktioner som indbygget pung, magnetlås og kan sammenfoldes til håndfri brug. Gå ind og bestil i dag og modtag dit beskyttende etui så hurtigt som muligt.

Beskyttelsesskærme til Huawei Honor 9

Hver dag ser man folk gå rundt med revner og smadret glas i deres smartphones. Det er er meget dyrt at få ordnet sin ødelagte skærm og man kan aldrig garantere at den rent faktisk kan fixes igen. Tag ikke nogen risiko og beskyt skærmen til din i Huawei Honor 9. Her hos Lux-case er vores beskyttelsesskærm er fremstillet i hærdet glas. Glasset er skabt af kemisk forarbejdet glas. Skærmen er 0.03 millimeter tyk og er 100% stødsikkert samt har en anti-eksplosions funktion. Se vores store udvalg her på Lux-case og køb din beskyttende beskyttelsesskærm i dag.