Huawei Honor 8

Huawei Honor 8
Huawei Honor 8 kom på markedet i juli 2016, vejer blot 153 gram og så er den imponerende 7.5mm tynd. Den har en flot og imponerende LTPS 5.2 tommers skærm med en opløsning på 1080x1920 og hele 423 pixels per inch! Med sine 4 GB ram er der ikke meget som du kan kaste efter denne smartphone som den ikke vil kunne klare. Med en Octa-core (4x2.3 GHz Cortex-A72 & 4x1.8 GHz Cortex A53 processor, et HiSilicon Kirin 950 chipset og en Mali-T880 MP4 GPU klarer den alle opgaver som en drøm. Smartphonen har 32GB eller 64GB plads som standard som dog kan blive udvidet med helt op til 245 GB ved at gøre brug af smartphonens SIM2 slidse. Huawei Honor 8 har et primært kamera på 12 megapixel og et sekundært kamera på 8 megapixels - begge fremragende til at tage billeder og selfies med. Smartphonen har et Li-PO 3000 mAh batteri og ved hjælp af Smart Power 4.0 kan den blive opladt fra 0 til 47% på blot 30 minutter! Den har fingeraftrykslæser, accelerometer, gryometer, nærhedssensor og kompas og fås i farverne Pearl White, Midnight Black, Sapphire Blue og guld.

Her hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af alt det tilbehør du måtte stå og mangle til din Huawei Honor 8! Vi har både covers, etuier, skærmbeskyttelse, kabler, høretelefoner og meget meget andet! Mangler du en powerbank eller en ny mini-højtaler til at tage med på farten? Du kan finde det hele her! Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp til at vælge det rette tilbehør, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem 10 og 16.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til Huawei Honor 8

Det er altid en god ide at beskytte din smartphone mod utilsigtede skader. Her hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af covers og etuier til din smartphone. Mange af vores etuier har sågar en indbygget holder og kortslidser til dine kreditkort, så du kan have alt med på farten og så du slipper for altid at skulle sidde med din smartphone i hænderne når du skal se film. Du kan vælge etuier i mange forskellige materialer, farver og med mange forskellige motiver. Vælger du fx et TPU cover, så får du et etui som grundet materialets stødabsoberende egenskaber også beskytter din smartphone mod stød og mod slag. Vi har også etuier i kunstlæder, ægte læder, plastik, silikone og meget andet! Er der noget vi ikke har i vores sortiment, som du mener vi burde have? Vores kundeservice har åbent fra 10 til 16 alle hverdage og de vil naturligvis altid gerne have input og ønsker fra vores kunder.

Skærmbeskyttere til Huawei Honor 8

Vi anbefaler altid vores kunder at de beskytter deres smartphones så godt som muligt. Det er altid beklageligt når din skærmen på din smartphone får en ridse eller skramme og det bliver hurtigt noget som du irriterer dig over, hver gang du tager din smartphone i brug. Med en skærmbeskytter er skærmen på din smartphone godt beskyttet mod ridser og skrammer og du bruge den så tosset som du vil, uden at skulle bekymre dig om utilsigtede skader. Hos Lux-case kan du finde både skærmbeskyttelsesfilm såvel som skærmbeskyttelsesglas. Begge dele er naturligvis nemme at montere og er pasformet til din smartphone. Skærmbeskytteren kan nemt udskiftes efter behov.

Powerbanks til Huawei Honor 8

Leder du efter en powerbank til Huawei Honor 8? Her hos Lux-case kan du finde et utrolig stort udvalg og vi har naturligvis også mange forskellige farver at vælge imellem! Du kan både finde powerbanks som kan blive opladt ved hjælp af solens stråler, holdbare og højtydende powerbanks og powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid! Dine venner vil uden tvivl blive begejstret hvis du køber en powerbanks som de også kan stjæle lidt strøm fra, når det er nødvendigt. Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find frem til det du mangler! Der er ikke noget mere irriterende end når ens smartphone løber tør for strøm. Med en powerbank er du sikker på at du altid har strøm, lige ved hånden!