Huawei Honor 8 Pro

Huawei Honor 8 Pro

Huawei Honor 8 Pro er en Android smartphone og der blev lanceret i april 2017. Den er kun 7mm tynd og vejer blot 184 gram. Derudover måler dimensionerne på denne smartphone 157 x 77.5 mm. Skærmen på Huawei Honor 8 Pro er en LTPS IPS LCD touchskærm med 16M farver og en opløsning på 1440 x 2560 pixels. Huawei Honor 8 Pro er en hurtig og stabil smartphone, hvilket skyldes nok det kraftige HiSilicon Kirin 960 chipset. Huawei Honor 8 Pro fås i 2 modeller forskellen på modellerne er det at den store model er født med 6 GB RAM og har en Octa-core 4 x 2.4 GHz Cortex-A73 processor, mens den mindre model er født med 4 GB RAM og har en Octa-core 4 x 1.8 GHz Cortex-A53 processor.

Kameraet i Huawei Honor 8 Pro er et Dual 12 MP kamera som tager helt enestående billeder, mens frontkameraet er et 8 MP kamera som også tager fine billeder. Huawei Honor 8 Pro har et langtidsholdbart Li-lon batteri som er på hele 4000 mAh og som giver dig en taletid på hele 30 timer.

Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af alt det tilbehør. Vi har alt hvad du måtte mangle til Samsung Galaxy S8. Vælg imellem mange covers, etuier, skærmbeskyttere, powerbanks, mini-højtaler og alt andet du måtte være på udkig efter. Vores store udvalg giver dig masser af valgmuligheder!

Mangler du et beskyttende cover til din Huawei Honor 8 Pro? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af covers, vi har blandt andet covers som er lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone og plastik. Det kan altid betale sig at investere i cover til din smartphone, så du slipper for skrammer og slag. Find det cover som måtte falde i din smag og beskyt din smartphone idag.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Huawei Honor 8 Pro

Mangler du et beskyttende cover til din Huawei Honor 8 Pro? Hos Lux-case har vi et stort udvalg sortiment af covers. Vælg blandt andet i mellem cover som er lavet af silikone, plastik, ægte læder, kunstlæder, aluminium og meget mere! Med et cover til din smartphone kan du personliggøre og beskytte din smartphone. Det vil altid kunne betale sig at beskytte din Huawei Honor 8 Pro med et cover, for at undgår skrammer og slag, da det hurtig kan blive meget dyrt i reparationer, så find netop det cover som skulle falde i din smag - vi har selvfølgelig også massevis af farver, motiver og mønstre. Alt du blot skal gøre er at gå på opdagelse i vores store udvalg, så du kan slippe for at bekymre dig om skader og skrammer på din smartphone.

Etuier til Huawei Honor 8 Pro

Hvis du mangler noget ordenligt beskyttelse til din Huawei Honor 8 Pro, så er et etui måske noget for dig? Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af etuier i alle former. Vælg blandt andet i mellem et etui´er som er lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik, metal og meget andet! Alle vore etuier fås naturligvis også i alverdens farver, mønster og motiver, Største delen af etuier har også indbygget pung/kortholder eller har en smart indbygget tre-foldsfunktion så dit etui kan bruges som stander/holder til din smartphone. Så uanset hvad du måtte søge, kan du helt sikkert finde dit nye etui til Huawei Honor 8 Pro på Lux-case.dk. Beskyt din smartphone idag og slip for at betale i dyredomme i reparationer, alt du blot skal er at gå ind på vores hjemmeside og bestille dit nye etui idag, så skal du ikke bemkymre dig om slag og skrammer på din smartphone.

Powerbanks til Huawei Honor 8 Pro

Er du træt af din Huawei Honor 8 Pro løber tør for strøm? Så er det måske på tide at investere i en kraftfulf powerbank. Hos Lux-case finder du et stort udvalg af powerbanks, du kan blandt andet finde powerbank, som bliver opladet af solens stråler eller hvad med en powerbank som kan oplade flere af dine enheder på samme tid. Vi har powerbank som kan klare alt fra 1 opladning og helt op til 4-5 opladninger, vi har også powerbank som understøtter hurtig opladning. Gå på opdagelse i vores store udvalg af powerbank, så slipper du for at løbe tør for strøm igen.

Huawei Honor 8 Pro covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Huawei Honor 8 Pro covers og tilbehør https://lux-case.dk/huawei-honor-8-pro.html