Huawei Honor 8 Lite

Huawei Honor 8 Lite
Huawei Honor 8 Lite

Honor 8 Lite Blev lanceret i januar 2017. det er en smartphone som ligger i den billige ende af skalaen. Honor 8 Lite har dimensionerne 147.2 x 72.9 mm også er den 7.6 mm tynd, samt at den kun vejer 147 gram. Honor 8 Lite er med dual sim-kort holdere som gør det muligt at udvide hukommelsen på smartphonen på 256 GB med et mikro-SD kort. Honor 8 Lite fås i 2 forskellige modeller, den ene model med en Octa-core 4x2.1 GHz Cortex-A53 CPU, den anden model har en lidt mindre CPU som er en Octa-core 4x1.7 GHz Cortex-A53 uanset hvilken model du skulle falde for, kan du være helt sikker på en stabil og hurtig smartphone. Det primære kamera er et 12 MP kamera med Geo-tagging, touch focus, panorama og HDR, mens frontkameraet er på 8 MP. Smartphone har 16 GB hukommelse og 3 GB RAM, samt har den et Li-lon batteri på 3000 mAh. Honor 8 Lite fås I 3 farver – Sort, Hvid og Guld.

Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af alt det tilbehør, hvad end du måtte mangle til Honor 8 Lite. Vælg imellem mange covers, etuier, skærmbeskyttere, powerbanks, mini-højtaler og alt andet du måtte være på udkig efter. Vores store udvalg giver dig masser af valgmuligheder!

Leder du efter en smart måde at beskytte din smartphone på? Med et cover til Honor 8 Lite behøver du ikke at bekymre dig om utilsigtede skader. Et cover er en nem og oplagt måde at beskytte din smartphone på, uden at du gemmer dets flotte design alt for meget væk. Hos Lux-case finder du et stort og varieret udvalg af covers. Vælg imellem mange flotte farver og motiver!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers for Honor 8 Lite

Det vil altid kunne betale sig at beskytte din Honor 8 Lite med cover, da det hurtigt kan blive dyrt at reaparere eller i værste fald at du skal investere i en ny smartphone. Hos lux-case finder du Danmarks største udvalg covers til Honor 8 Lite. Vi har blandt andet covers lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik og meget mere, alt dette fås naturligvis i flotte farver, motiver og mønstre. Så uanset hvad du søger finder du det helt sikkert hos Lux-case, alt du skal er blot at gå opdagelse i vores store udvalg. Vi har også covers med indbygget kickstand eller hvad med et cover der har indbygget kortholdere med plads til alle dine kort.

Beskyt din smartphone idag med et smart cover og slip for at bekymre dig om skrammer og slag.

Cases for Honor 8 Lite

Mangler du et smart etui til at beskytte din Honor 8 Lite? Hos Lux-case finder du et stort udvalg af flotte etuier, som naturligvis fås i mange forskellige farver, motiver og mønster, så du kan personliggøre din smartphone, vi har blandt andet etuier med indbygget pung så du har plads til både kort og kontanter. Vi har også etuier lavet i massevis af forskellige materialer, blandt andet ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik og meget mere, som beskytter din smartphone mod eventuelle skrammer og slag. Det kan altid betale sig at investere i et etui til din smartphone, er uheldet først ude kan det hurtigt blive dyrt at skulle reparere eller i værste fald skal der købes ny smartphone. Så find dit nye etui til din Honor 8 Lite idag og slip for bekymringerne

Powerbanks for Honor 8 Lite

Er du også træt af din Honor 8 Lite løber tør for strøm under turen? Så ville en investering i en powerbank være lige hvad du havde brug for. Hos Lux-case finder du et bredt udvalg af powerbanks. Vi har blandt andet powerbanks som kan oplade flere enheder på en gang fx din tablet og din smartphone samtidig. Hvad med en powerbank som oplades via solen stråler, vi har powerbanks som klare alt lige fra 1 oplaning og helt op til 4-5 opladninger. Så uanset hvad du måtte mangle kan du helt sikkert finde det i vores sortiment af powerbanks.

Det er som regel altid under de mest vigtige ting at din smartphone er ved at løbe tør for strøm, det kan du være foruden med en powerbank til din Honor 8 Lite. Find din nye powerbank hos Lux-case idag.

Huawei Honor 8 Lite covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Huawei Honor 8 Lite covers og tilbehør https://lux-case.dk/huawei-honor-8-lite.html