Huawei Ascend Y210

Huawei Ascend Y210 er en af de billigste smartphones på markedet. Så længe du ikke forventer dig det vilde saft og kraft, så får du faktisk en udmærket smartphone for pengene. 3.5 tommer display, 320 x 480 pixels, 1 GHz processor og 256 MB RAM. Det største problem ved telefonen er at den kun kommer med 512 MB indbygget plads, så det skal opgraderes med et microSD kort for at få plads til et par apps og nogle billeder. Her på Lux-Case.dk har vi alt hvad du skal bruge i tilbehør, covers og etuier til Huawei Ascend Y210 – og som altid er der gratis fragt på alle ordre!

Kinesiske Huawei har efterhånden fået en masse spændene (og ofte billige) smartphones på markedet i Europa. Huawei Ascend Y210 er endnu et skud på stammen, og en mobil der helt klart ligger i budget klassen. Ligesom med man andre budget smartphones for tiden, får du ikke en telefon der kan sammenlignes i kraft og pragt med de dyrere smartphones, men du får en fuldt funktionel smartphone til en meget billig pris. Her på siden har vi alt hvad du skal bruge af covers til Huawei Ascend Y210 – og gratis fragt på alle ordre!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Huawei Ascend Y210 Cover, Etui og Tilbehør

Huawei Ascend Y210 kom på markedet i 2013 og er et godt bud på en telefon til dig der vil have en fuldt funktionel smartphone, til en rigtig billig pris. Kinesiske Huawei har efterhånden gjort sit indtog på det europæiske marked, og det er altid spændene at se hvad vores venner i østen har at byde på – især da de laver smartphones til ret fantastiske priser. Til en billig pris kan du heller ikke forvente den vildeste smartphone: 1 GHz processor, 256 MB RAM og 512 MB indbygget plads (kan dog opgraderes med op til 32 GB igennem et microSD kort), er hvad Ascend Y210 har at byde på. Displayet er på 3.5 tommer og har 320 x 480 pixels. Her på Lux-Case.dk har vi Danmarks største udvalg i covers, etuier og andet tilbehør til smartphones, så du finder helt sikkert det du skal bruge til Huawei Ascend Y210.

Huawei Ascend Y210 Cover

Skulle du have fået fat i en Huawei Ascend Y210, så har vi alt hvad du skal bruges i covers her på siden. Du finder ikke et større udbud her i Skandinavien, så der må da være et eller andet du kan bruge? Covers er en rigtig god ”ekstra forsikring” til en hver telefon, da det giver mindsket risiko ved fald, tab og andre uheld. Det er øv at skulle udskifte en skærm (og dyrt!) fordi man har tabt sin telefon på toilet gulvet. Med et cover kan du være heldig og spare dig selv for den slags ekstra udgifter. Selvfølgelig er alle vores covers i super kvalitet og specielt byggede så de passer til Ascend Y210, så du kan trygt smide et i indkøbskurven.

Huawei Ascend Y210 Etui

Et etui er et godt køb af tre årsager. For det første, det får din mobil til at se rigtig lækkert ud. For det andet, det beskytter din telefon mod skader ved fald, lommeridser og alt muligt andet bøvl. Sidst men ikke mindst, et etui giver ofte ekstra funktioner som magnetluk, flipstativ og kreditkortholdere. Der er altså rigtig mange grunde til at købe et etui til din Huawei Ascend Y210. Er det en anden smartphone du har dig, så kan du helt sikkert også finde det her på Lux-Case.dk.

Huawei Ascend Y210 Tilbehør

Her på Lux-Case.dk er vi helt vilde med tilbehør – Vi har touch-penne, touch-vanter, bilopladere, mini-højtalere, lækre høretelefoner og vi kunne blive ved og ved... Det ville dog være lettere hvis du selv tog et kig rundt på vores side, der er virkelig meget godt til din telefon. Alle produkter er selvfølgelig i god kvalitet og til rigtig gode priser. Og så er der endda gratis fragt på alle ordre!