Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7

Lux-Case.dk står klar med covers, etuier og tilbehør til Huawei Ascend P7. En helt ny og yderst imponerende maskine fra Huawei med et helt nyt glasdesign og kombinationen af metal giver et fantastisk udseende og bare helt igennem rigtig flot fremstillet smartphone. Og med en smartphone i den klasse, så kræver det selvfølgelig at man passer godt på den. Huawei Ascend P7 covers, etuier og tilbehør er derfor klar til at blive leveret nemt og hurtigt med Post Danmark – Gratis levering på alle produkter! Er det covers og etuier til nogle af de tidligere modeller du leder efter? Så gå direkte til dem her, Ascend P1Ascend P2 og Ascend P6.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Huawei Ascends P7 Cover

For mange mennesker er en smartphone en stor investering og derfor vil mange gerne passe så godt på dem som overhovedet muligt. Der er forskellige måder at gøre det på men med et Huawei Ascend P7 cover kan du stadig se smart ud og samtidig give din smartphone den beskyttelse som er nødvendig. Vi leverer covers i forskellige materialer, plastik, silikone, TPU og metal. Ingen mennesker er ens så derfor har vi selvfølgelig en masse forskellige covers til Huawei Ascend P7, så du kan vælge lige din stil. Det kan være det simple, ensfarvet cover, stribet zebra cover, eller måske et smukt billede af en solnedgang, det er helt op dig selv. Selvom man synes man passer godt på sin smartphone, så kan der ske så meget så den ender på gulvet. Så beskyt din Huawei Ascend P7 inden det er for sent.

Huawei Ascend P7 Etui

Et etui til Huawei Ascend P7 kan være meget brugbar. Nogle mennesker skifter faktisk et etui helt ud med en pung da mange af dem har kredit- og hævekort holdere. Det for nogle mennesker gør det nemmere for dem at holde styr på deres ting. Og det kan da være ret praktisk at have det hele samlet et sted. Hvis det ikke skulle være tilfældet, så får du stadig en utrolig god beskyttelse til din smartphone. Huawei Ascend P7 etuier dækker hele vejen rundt og skaber et lille ”hjem” til din smartphone. Og det kan faktisk blive et ret lækkert ”hjem” lavet af ægte læder, som giver et meget luksuriøst feel. Praktisk er de også, vil du kun bruge fingrene til at manøvre rundt, findes flip-stativ etuier, som fungere rigtig godt. Overordnet så slipper du selvfølgelig for skrammer og ridser som før eller siden kan koste dyrt. Surf lidt rundt mellem de forskellige etuier til Huawei Ascend P7 og find det helt perfekte til dig.

Huawei Ascend P7 Tilbehør

Tilbehør til Huawei Ascend P7. Skærmen er den mest sårbare del af en smartphone og derfor kan man med et beskyttelsesfilm til Huawei Ascend P7 give den ekstra beskyttelse for at forhindre skrammer og ridser. Det er blot et af de produkter vi har her hos Lux-Case.dk. Huawei Ascend P7 tilbehør er et bredt område men vi har blandt andet høretelefoner, mini-højtalere, SD-kort, Smartphone Touch vinterhansker, stylus-penne osv. Med 10 års erfaring kan vi garantere top kvalitet produkter. Hurtig og nem levering med Post Danmark og selvfølgelig sendes alle vores produkter helt og aldeles GRATIS!