Huawei Ascend P6

Huawei Ascend P6

Huawei Ascend P6 Tilbehør, Covers og etuier. Alt slags Huawei Ascend P6 Tilbehør hos Lux-case.dk Huawei Ascend P6 er en af de tyndeste smartphones på markedet. Dens lækre og stilrene design samt fornuftige pris gør denne android-telefon attraktiv for mange. På specifikationssiden minder den også rigtig meget om de andre store androidbaserede smartphones. Mens den tynde design gør den nem at have med i lommen er det med til at gøre telefonen ekstra sårbar. Derfor er det en rigtig god idé med et solidt cover og kvalitets beskyttelsesfilm, så din smartphone forbliver intakt og uden skader. Her på Lux-case udvælger vi de bedste produkter til beskyttelse af din telefon. Vi har også rigtig meget andet tilbehør, der vil gøre telefon mere sjov at have med. På alle vores varer får du desuden fri fragt og skal ikke betale ekstra for noget. Find også tilbehør til Ascend P1Ascend P2 og Ascend P7.

. Om du bestiller et Huawei Ascend P6 Cover, etui eller andet tilbehør til Huawei Ascend P6 - Så er du altid garanteret Gratis Levering.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Huawei Ascend P6


Flere og flere danskere er begyndt at få hang til det kinesiske mærke Huawei. Her får man en udmærket smartphone med alle de kendte feauteres som en sådan skal indeholde, men til en markant lavere pris.

Så ligesom Samsung og HTC udfordrer Apple, så haler Huawei ind på de koreanske rivaler. Huawei er på den måde ikke en direkte konkurrent til Apple, da de to producenter ligger meget langt fra hinanden i deres appel til kunderne. Apple har satset kraftigt på det højere segment, men Huawei klart går ofter de mere økonomiske forbrugere. HTC og Samsung har valgt at placere sig i midten, så de kan appellere til en bredere kreds af kunder, men tilgengæld skal træde mere varsomt rent kampagnemæsigt. Her har Huawei klogt valgt at ligge sig i feltet under Samsung og HTC med et solidt produkt til de prisbevidste smartphonekøbere.

Huawei Ascend P6 kan blive den telefon, der for alvor sætter gang i deres salg i Danmark.
Huawei Ascend P6 er fremstillet i smukt metal og med en rigtig fin finish. Den er kun 6,18 millimeter tyk og dermed væsentlig tyndere end ovenstående konkurrenter. Dens 8 MP kamera tager flotte billeder selv fra længere afstand, mens Huaweis eget billedredigerings software gør det glimrende, når dine billeder efterfølgende skal behandles. Som noget helt ekstraordinært fra Huaweis side har de valgt at udstyre den med et hele 5 MP frontkamera. Et område, hvor Huawei ellers har haltet bagefter tidligere.

Med disse stærke fordele sammenlignet med konkurrenterne og en yderst konkurrencedygtig pris spår vi her på lux-case.dk, at Huawei Ascend P6 bliver en rigtig storsællert. Vi har derfor indkøbt i massevis af udstyr, covers, beskyttelsesfilm, mini-højtalere, bilholdere og lommer til Huawei Ascend P6. Vi regner med snarest at have Huawei Ascend P6 læder cover og beskyttelsesfilm til Huawei Ascend P6 på lager samt mini højtalere til Huawei Ascend P6. Vi vil have læder etuier til Huawei Ascend P6 og hårde covers til Huawei Ascend P6 samt bløde covers til Huawei Ascend P6.

Og husk at lux-case.dk yder en top service, hvor du betaler 0 kroner i leveringsomkostninger. Vi har samtidig altid yderst lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Lux-case.dk leverer dag til dag og skulle der være noget galt med dit produkt, har du selvfølgelig fuld returret. Vi er også at finde på facebook, hvor du kan følge med i de nyste ting på vores blog og se nye spændende produkter, ekstra tiltag med mere.