Huawei Ascend Mate 6.1

Huawei Ascend Mate 6.1

Huawei Ascend Mate 6.1 er en super fed telefon fra den kinesiske superproducent Huawei, der efterhånden har fået overbevidst os danskere om, at deres telefoner er fuldt ud konkurrencedygtige med andre asiatiske producenter af Android telefoner. Her på lux-case.dk har vi valgt at føre et lille, men eksklusivt, udvalg af tilbehør til Huawei Ascend Mate 6.1. Vi har fire Huawei Ascend Mate 6.1 læder covers med flip funktion, der garanteret vil både klæde din Huawei Ascend Mate 6.1 rigtig unikt på og samtid yde den bedste beskyttelse til Huawei Ascend Mate 6.1. Du kan vælge den business sorte, hvis du bruger din Huawei Ascend Mate 6.1 iforrtningsøjemed eller den pinke, hvis du er mere til den tøsede stil :) Uanset, hvilken du vælger er du sikret FRI FRAGT gennem lux-case.dk og den bedste service stillet til rådighed af vores kompetente og uddannede personale.

 

gratis

Gratis levering

✔ Dagligt med Post Danmark

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Huawei Ascend Mate 6.1

 

 

Huawei Ascend Mate 6.1 er den seneste nye smartphone fra Huawei med ekstra stor skærm. Denne telefon kommer med alle de nyeste specifikationer, som du forventer, der er i en helt ny smartphone af denne prisklasse. Huawei har med Huawei Ascend Mate 6.1 desuden formået at skabe en telefon, der distancerer sig fra de andre asiatiske mærker, hvilket de ellers ikke har for vane. Selvom Huawei Ascend Mate 6.1 er en meget lækker telefon, er den dog ikke perfekt på den måde, at den ikke har brug for beskyttelse. Det er vi klar over her på lux-case.dk og siden vores mission er at beskytte alle danske forbrugere mod skader og ridser på deres telefon, har vi indkøbt et stort lager af covers og andet tilbehør til Huawei Ascend Mate 6.1.

 

Vi har fx flip cover til Huawei Ascend Mate 6.1, etui til Huawei Ascend Mate 6.1, ægte læder etui til Huawei Ascend Mate 6.1, silikone cover til Huawei Ascend Mate 6.1, flip læder etui til Huawei Ascend Mate 6.1. Fælles for alle vores beskyuttende foranstaltninger, er deres super høje kvalitet, lækre finish og unikke design. Vi udvælger selv hvert eneste produkt til vores sortiment og du kan være sikker på god beskyttelse til den laveste pris på markedet.

 

Netop til Huawei Ascend Mate 6.1 som er en stor telefon er rigeligt med beskyttende udstyr en nødvendighed. Fx ville en cover, der samtid kan fungere som stander til Huawei Ascend Mate 6.1 være en virkelig god ting, da du så er fri for hele tiden at holde ved telefonen, der er en tung en af slagsen. Endnu et problem ved ikke at have en stander til Huawei Ascend Mate 6.1 er, at den kan være svær at betjene med kun en hånd. Den store skærm er på den ene side rigtig lækker og gør det nemmere at blive underholdt med sin smartphone uden at blive alt for meget forstyret af den lille skærm, da skærmen netop ikke er så lille, men på den anden side gør en stor skærm at den er svær at håndtere med en blot en hånd. Gør dig selv derfor den tjeneste at købe et cover med indbygget stander funktion til din Huawei Ascend Mate 6.1. Med en Huawei Ascend Mate 6.1 holder får du meget mere ud af din Huawei Ascend Mate 6.1.

 

Det samme gælder på bilturen, hvor en bilholder til Huawei Ascend Mate 6.1 næsten er et must for at kunne betjene sin Huawei Ascend Mate 6.1 på en forsvarlig måde. Det er meget svært både at holde øje med trafikken samt at kunne se, hvad der sker på sin Huawei Ascend Mate 6.1, når man kører. Derfor er en bilholder til Huawei Ascend Mate 6.1 noget af det bedste du kan gøre for din Huawei Ascend Mate 6.1.