HTC U Ultra

HTC U Ultra
HTC U Ultra

HTC U Ultra (Også kendt som HTC Ocean Note) forventes at blive tilgængelig fra Marts 2017. Det er en utrolig afrundet smartphone med en tykkelse på 8mm og som blot vejer 170 gram. Den kører naturligvis Android Nougat og så fås den i farverne Brilliant Black, Cosmetic Pink, Ice White, Sapphire Blue. Med en 5.7” skærm er HTC U Ultra en såkaldt phablet (krydsning mellem tablet og phone) og skærmen er der høj grad blevet kælet om. Super LCD5 skærmen har en opløsning på 1440x2560 pixels og en pixeltæthed på utrolige 513 pixels per tomme. Med 4GB ram, en Quad-core processor og et snapdragon 821 chipset er det en højtydende smartphone som kan mønstre lidt af hvert. HTC U Ultra fås i to udgaver – en med 64GB lagerplads og Gorilla Glass 5 og en med 128 GB lagerplads og Sapphire crystal glass. Det er dog muligt at udvide lagerpladsen i begge udgaver ved at tage SIM2 slidsen i brug og anvende et microSD kort på op til 256 GB lagerplads.

Smartphonen har et primært kamera på 16 megapixel og et sekundært kamera på 1 megapixel. HTC U Ultra har et 3000 mAh Li-Ion batteri og understøttelsen af QuickCharge 3.0 Særligt bør det fremhæves at denne smartphone har 2 skærme, hvoraf den ene 2.05” skærm med en opløsning på 160x1040 er dedikeret til at vise dine notifikationer m.m. Den er dermed utroligt økonomisk når det kommer til dets strømforbrug. Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af alt det tilbehør du måtte mangle til HTC U Ultra.

Vælg imellem mange covers, etuier, skærmbeskyttere, powerbanks, mini-højtaler og alt andet du måtte være på udkig efter. Vores store udvalg giver dig masser af valgmuligheder!

HTC U Ultra Covers

Mangler du et nyt cover til HTC U Ultra? Hos Lux-case finder du et af Danmarks største udvalg af covers til din smartphone. Det betyder selvfølgelig også at vi har et varieret udvalg med masser af forskellige farver og motiver at vælge imellem. Hvorfor ikke beskytte sin smartphone med stil? Du kan også vælge imellem mange forskellige materialer såsom plastik, silicone, metal og meget andet. Gå på opdagelse i dag og find dit nye cover til HTC U Ultra!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.