HTC U Play

HTC U Play

HTC U Play som standard har Android OS v6 – blev lanceret i februar 2017, vejer 145 gram og er 8 mm tynd, HTC U Play dimension måler 146 x 72.9mm. skærmen på HTC U Play er en LCD touchskærm med 16M farver og en opløsning på 1080 x 1920 pixels. Skærmen er - 5.2 tommer stor og har en fremragende billedekvalitet. Smartphonen har 2 kameraer som begge er på 16 MP, har auto-focus, geo-tagging og AUTO-HDR Så er du garanteret en super billedekvalitet hver gang! Smartphonens hurtige Mediatek MT6755 Helio P10 chipset, HTC U Play findes i 2 modeller – En lille model som har 32 GB hukommelse og 3 GB RAM og en stor model som er med 64 GB hukommelse og 4 GB RAM. HTC U Play har 2 SIM-kort slidser – det er derfor også muligt at indsætte Micro SD og udvide hukommelsen med 256 GB. CPU’en er en Octa Core, som nemt ville klare alle opgaver du sender i dens retning – Smartphonens GPU’en er en hurtig Mali-T860MP2. Batteriet i HTC U Play er et 2500 mAh li-lon som har en standby tid på 427 timer (3G) eller en tale tid på 15 timer (3G). Smartphonen understøtter hurtigopladning, så fås den i 4 farver - Brilliant black, cosmetic pink, ice white, sapphire blue.

Mangler du noget tilbehør til din HTC U Play? Hos Lux-case.dk har vi alt hvad du måtte mangle. Vi har både covers, etuier, skærmbeskyttere, powerbanks, høretelefoner, tasker, mini-højtalere og meget andet! Med vores store udvalg burde det ikke være noget problem at finde det du skulle mangle.
HTC U Play Covers

Mangler du et cover til din HTC U Play? Hos Lux.case.dk har vi alle slags covers, massevis af farver materialer og motiver. Det er helt klart en god idé at investere i et cover til HTC U Play, er uheldet ude kan det hurtig gå hen og blive rigtig dyrt at reparere din smartphone, eller i værste fald hvis din telefon ikke kan repareres, at du så skal købe en ny. Gå på opdagelse i vores sortiment og find det cover der passer din smag.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.