HTC U 11

HTC U 11
HTC U 11

HTC U11 fra 2017 er elektronik giganten bud på en Smartphone, der teknologisk kan følge med det evigt innoverende marked og man kan konstantere, at det kan de med denne telefon.

HTC U11 er især på kamerasiden meget stærk og kommer med 16 megapixel front kamera og hoved kameraet har 12 megapixel. Kameraet fungerer godt. Det har lynhurtigt auto-fokus, optisk billedstabilisering og evnen til at fotografere ved svagt lys.

Den store nyhed ved HTC U11, er den trykfølsomme rammer rundt om telefonen. Denne ramme aktivere forskellige funktioner som f.eks applikationerne. Denne teknologi gør at du også kan betjene telefonen selv med handsker på om vinteren.

HTC U11 kommer med en super lækker og stor 5.5 tommer super LCD skærm der har en 1440/2560 pixel opløsning og 16 millioner farver. Skærmen er desuden fremstillet i Gorilla Glass 5. HTC U11 har 64 GB hukommelse med mulighed for udvidelse til 256 GB med MicroSD slotcard. Batteriet er Li-lon 3000 mAh der oplader lynhurtigt på under 2 timer og kan holde 24 timer ved tale samt hele 336 timer på standby.

Videoafspilleren har HDR og kan afspille op til 2160p format. HTC U11 bruger Android 7.1 platform og er vandtæt til IP-67 certificering. Dette er en super telefon fra HTC og HTC U11 bringer den tilbage som seriøs spiller på det benhårde smartphone marked.

Her hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte mangle af tilbehør til HTC U11. Vi har et af Danmarks største udvalg af tilbehør til HTC U11, så det burde være muligt at finde noget som falder i din smag. Vi har F.eks covers, skærmbeskyttere, etuier, opladere, bilholdere og høretelefoner. Hvad venter du på?

Find det du mangler i dag! Det handler sådan set bare om at du går på opdagelse i vores store udvalg og får tilbehøret bestilt til din HTC U11.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til HTC U11

HTC U11 er en smuk telefon med et cover næsten lavet i rent glas. Tag ikke nogen risiko og beskyt din telefon til enhver tid. Det kan altid betale sig at købe et cover til din HTC U11, inden uheldet er ude. Hos Lux-case har vi altid et stort udvalg af covers til HTC U11. Der burde være noget for enhver smag og vores covers findes materialer som kunstlæder, plastik, silikone og hybrid. Vores covers har desuden mange smarte funktioner som blandt andet kickstand til håndfri brug og covers der ikke efterlader fingeraftryk, for blot at nævne nogle få. Slip for at bekymring i dag. Det kan altid betale sig at være på forkant!

Smarte etuier til HTC U11

Med vores store udvalg af etuier til HTC U11, kan du altid være sikker på at din telefon har den størst mulige beskyttelse, samtidig med at du bære den med stil.

HTC U11 er en dyr telefon og det kan altid betale sig at anskaffe sig et etui, der yder optimal beskytttelse. Vores etui findes i mange materiale som ægte læder, kunstlæder, plastik og silikone. Disse etuier kommer med mange funktioner som magnetisk lås, kan sammenfoldes til håndfri brug og har indbygget pung for at nævne nogle få.

Mini-højtalere til HTC U11

HTC U11 har en impornerende lyd. Hvorfor ikke nyde denne lyd i en af den mange højtalere vi kan tilbyde, som kan bruges til HTC U11?.

Vi har højtalere i mange forskellige former og farver og som kan fremstilles i forskellige materialer såsom skum og træ.