HTC One Max

HTC One Max
HTC One Max er en virkelig god model med mange rigtige gode egenskaber. Danskerne er rigtig glade for dette mærker og vi oplever stor vækst I efterspørgslen efter produkter til HTC One Max. Derfor har vi købt et rigtig stort parti hjem af covers, etuier, skærmbeskyttelse og diverse holdere og opladere, så du ikke bliver nødsaget til at bruge andre butikker. Vi er meget glade for vores kunder og ønsker at give jer et så stort udvalg som muligt. Netop derfor har vi da også Danmarks største udvalg af covers til smartphone og det vokser stadig. Vi er specialister indenfor beskyttelse til mobiltelefoner af enhver type.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Cover til HTC One Max

 

Vores covers til HTC One Max er alle af rigtig god kvalitet. Vi har dem i mange spændende farver og varianter tilpasset dine behov. De sikrer mod stød og andre ubehageligheder. Er du ude efter et blødt silikone cover eller et hårdt plastik cover, kan de vi levere det. De bløde covers absorbere bedre mod stød end de hårde covers, der er bedre til at beskytte mod slag eller skrammer fra hårde genstande. De har hver deres force, der kan kombineres med et hybrid cover, der består af begge disse materialer. Et cover er ikke bare cover, der skal beskytte selv det selvfølgelig er det vigtigste. Det er også afgørende, at ens cover ser godt ud og at det er med til at personliggøre din telefon. Vi på lux-case.dk udvælger derfor kun flotte covers, er matcher en flot telefon for hvad nytter det at have et beskyttende cover, hvis det for ens fine telefon til at se barnlig eller kluntet ud.

 

HTC One Max etui

 

Disse er for det meste fremstillet i eksklusivt læder og har den ekstra kvalitet, at de er testet for deres egenskaber. De beskytter rigtig godt mod fald og skrammer samt for din telefon til at udstråle eksklusivt og unikhed. Vi har rigtig mange forskellige etuier. Nogle af af typen side-flip, hvilken betyder at du åbner coveres ligesom en bog. Det er intuitivt og nemt.

 

Tilbehør til HTC One Max

 

Vi har rigtig meget forskelligt tilbehør herunder opladere, bilopladere, cykelholdere og udstyr til bilen. Vores mest populære er bilholdere, da det gør det nemt at komme afsted på lange ture, hvor mobilen både bruges til at snakke samt som GPS. Dermed er det nemt at have den siddende i en holder, hvor den ikke kommer noget til. Det er også en fin ting, så det er nemt at få den ladet op under turen. Når den sidder i holderen er det fint blot at kunne tilsluttet et ladekabel og på den måde hele tiden at have styr på ens fuldt opladet telefon. Det er alt for generende hvis telefonen flyver rundt i bilen eller kurer på sædet så den ikke er til finde. Det er også en dum idé at have den liggende på panelet, da den nemt falder ned der ved hårde opbremsninger. Derfor er em praktisk holder det mest brugte. Vores HTC One Max bilholdere er kendt for deres flotte design og nemme montering.