HTC One (M8)

HTC One (M8)

HTC One (M8) er en ny topklasse smartphone fra den taiwanske giga producent. Det er noget af det bedste smartphone markedet har at byde på anno 2014 og den tager kampen op med Samsung Galaxy S5 og iPhone 6. Her på Lux-Case.dk følger vi skarpt med i kapløbet om at blive forbrugernes favorit smartphone, og vi er klar med alt hvad du skal bruge i tilbehør, covers og etuier til HTC One M8. Vi har også alt hvad du skal bruge i beskyttelsesfilm, opladere, kabler, biltilbehør og alt hvad du ellers har brug for til din smartphone. Leder du efter covers eller etuier til HTC One eller HTC One (E8)?. Hos Lux-case.dk kan du altid regne med Gratis Levering og hurtig forsendelse

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

HTC One (M8) Cover, Etui og Tilbehør

Her på siden finder du alt hvad vi kan tilbyde i covers, etuier og tilbehør til HTC One (M8). Vi snakker her om en topmodel fra HTC – En telefon der skal tage kampen op mod Samsung Galaxy S5 og iPhone 5S. Og den gør det meget godt: 4G Netværk, 2.3 GHz Quad-core processor, GB RAM og 16/36 GB indbygget plads er hvad indmaden byder på. Skærmen er på hele 5 tommer og har vilde 1080 x 1920 pixels. Alt i alt en super lækkert smartphone og her på Lux-Case.dk glæder vi os virkelig til at levere massevis af kvalitets tilbehør til dig.


HTC One (M8) Cover

Her på Lux-Case.dk er vi utrolig stolte af vores udvalg i smartphone covers – langt over 10.00 modeller til et hav af forskellige smartphones. Nu er vi også klar med alt hvad du skal bruge i kvalitets covers til HTC One (M8) .
Vi kan ikke anbefale nok at beskytte sådan en topklasse smartphone med et specielt tilpasset cover – så får du nemlig den bedste beskyttelse og let adgang til alle knapper og stik. Det er samtidig også en måde at sætte dit eget præg på din smartphone, hvad enten du er til farver der siger PANG eller mørke og seriøse design. Hvis du vil have den aller bedste beskyttelse, burde du også investere i beskyttelsesfilm til HTC One (M8).


HTC One (M8) Etui

Et utroligt populært alternativ til covers er vores lækre etuier. Her på siden finder du et bredt sortiment af kvalitets etuier til HTC One (M8). Etuier er populære af tre årsager: Et, de yder god beskyttelse til din smartphone. To, de giver din smartphone et unikt og stilfuldt look. Tre, de kommer ofte med fikse ekstra funktioner som flipstativ, magnetluk og kreditkortholder. Det er næsten for meget at bede om i et enkelt produkt. Her på Lux-Case.dk tilbyder vi både etuier i ægte læder og i det slidstærke PU læder. Vi har helt sikkert et design og en stil der passer til dig – og HTC One (M8) fortjener virkelig den bedste indpakning.


HTC One (M8) Tilbehør

Uden at prale alt for meget, kan vi godt sige vi er eksperter i tilbehør til smartphones og tablets. Vi har også alt du skal bruge i tilbehør til HTC One (M8)! Opladere, kabler, Mini-højtalere, høretelefoner, biltilbehør, sportsudstyr, beskyttelsesfilm – vi har virkelig alt hvad du kan drømme om. Det er altså ikke kun covers til HTC One (M8) vi kan finde ud af, vi kan også hjælpe dig med alt hvad du skal bruge i kvalitets tilbehør. Det er bare at komme i gang! For at gøre dealen endnu bedre, så har vi dæleme også gratis fragt på alle ordre.