HTC Desire 826

HTC Desire 826
I Januar lancerede HTC den super flotte og moderne HTC Desire 826 med 5.5 tommer skærm og 13 MP kamera. Den har alverdens forskellige applikationer der alle sammen er med til at gøre din hverdag lidt nemmere og sjovere. Køb inden kl. 17.00 og vi sørger for at din vare bliver sendt samme dag, og det gør vi selvfølgelig helt gratis!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til HTC Desire 826 - Samt Etuier og en masse andet tilbehør

I januar lancerede HTC deres splinter nye HTC Desire 826, som helt bestemt rangere i toppen blandt smartphones. Med dens super hurtige computer og 13 MP kamera samt meget mere, gør det, den bestemt til en smartphone man sagtens kan investere sine penge i. HTC kører på androids styrersystem så hvis du har ejet en Samsung eller Sony f.eks. så er det ikke helt nyt for dig. Den nye HTC Desire 826 har et utal af nyttige og praktiske applikationer, som helt bestemt vil gøre din hverdag nemmere og sjovere.
Hvis du er en af de heldige der har investeret i en HTC Desire 826 så vil vi varmt anbefale at du kigger på noget beskyttende tilbehør til den i form af enten et etui eller cover f.eks. og siden du læser dette, er du skam også endt på den rigtige side. Vi har et bredt lager fyldt med cover og etuier i alverdens farver, der med garanti vil sætte lidt kulør på din hverdag, og ikke mindst samtidigt sørge for at din HTC Desire 826 ikke får unødvendige skræmmer. Ønsker du ikke at dække din HTC Desire 826 inde i et beskyttende cover eller etui, så sælger vi også skærmbeskyttelses film, der også yder en sikker beskyttelse for din skærm og forhindrer den i at få ridser og fedtpletter. Så tag endelig et kig her på siden og vælg netop det du synes mest om.
Vi har dog svært ved at forstille os at vi ikke har et eneste cover eller etui der falder i din smag, i og med at vores sortiment er så bredt som det nu engang er. Vores populære TPU gel covers giver dig et fast og behageligt greb om din HTC Desire 826 samt de er nemme at tage af og på. De findes i et hav af forskellige farver, hvilket der ligeledes selvfølgelig også gælder vores etuier.
Vores kundeservice er åben alle hverdage fra 10 – 16, så skulle der opstå nogen form for problemer eller sidder du inde med nogle spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at ringe ind til os. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål, samt forhåbentligt finde en løsning på dine problemer.