HTC Desire 530

HTC Desire 530
HTC Desire 530 kom på markedet i marts 2016 og er i sandhed imponerende taget dets prisleje i betragtning. Den vejer blot 140 gram og er 8.3mm i tykkelsen. Den har 16 GB lagerplads og understøtter microSD helt op til 200 gb! Du kommer derfor ikke lige foreløbigt til at mangle lagerplads! Telefonen kører den nyeste version af Android (6.0 Marshmellow) og med Snapdragon 210, en Quad-core 1.1 GHz Cortex-A7 processor og 1.5 GB ram, får du også rigtig god ydelse! HTC Desire 530 har en Super LCD 5.0 tommers skærm med en opløsning på 720x1280 og imponerende 294 pixels per inch med 66.2% screen-to-body ratio. Telefonen har et primært kamera på 8 megapixel og et sekundært på 5 megapixel som begge tager fremragende billeder. HTC Desire 530 har et batteri på 2200 mAh, hvilket ikke umiddelbart lyder af meget. Batteriet kan dog modsat i mange andre telefoner skiftes og med et ekstra batteri ved hånden er du derfor sikret forlænget batteritid. Telefonen understøtter både NFC og GPS og gør brug af nanoSIM.

Hos Lux-case.dk kan du finde Danmarks største udvalg af covers til din telefon. Vi har således et bredt udvalg af farver, motiver og materialer at vælge imellem. Mangler du et kabel, høretelefoner, bærbare højtaler, holdere til bilen eller noget helt andet, så har vi det også her! Husk at vi altid har gratis levering og at vi sender din bestilling samme dag, så længe du bestiller inden kl 17!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Hos Lux-case.dk har vi Danmarks største udvalg af covers til smartphones! Vi har derfor selvfølgelig også et bredt udvalg af covers til din HTC Desire 530. Vi har covers i både TPU, plastik og i kunstlæder. Hvert materiale har deres fordele – et TPU cover beskytter fx både mod stød og slag og mod ridser og skrammer, da det er et mellemhårdt materiale med elastiske egenskaber som virker stødabsoberende. Kunstlæder giver dig et bedre greb om telefonen, mens et plastik-cover giver dig en god holdbarhed. Vi har også hybridcovers, så du kan nyde godt af flere materialers fordele! Er du derimod ikke så glad for at pakke din smartphone for meget ind, så har vi også skærmbeskyttelsesfilm eller skærmbeskyttelsesglas du kan vælge imellem. Det er altid en god ide at beskytte din telefon før uheldet er ude og du er nødsaget til at betale for at få skærmen repareret eller i værste fald erstatte telefonen eller købe en ny. Vælg mellem mange forskellige farver og motiver!

Mangler du andet tilbehør til din smartphone, så har vi selvfølgelig også det! Mangler du en smart og funktionel holder til bilen, cyklen eller til kontoret? Vi har et bredt udvalg af holdere til din telefon såvel som universal holdere og i mange forskellige farver at vælge imellem. Hvad end er der er tale om bærbare højtalere, høretelefoner, powerbanks, SDkort, kabler, oplader eller noget helt andet - så har vi det her hos Lux-case.dk! Har vi mod forventning ikke det produkt du leder efter, så skriv en mail til os og så vil vi se om vi ikke også kan inkludere det i vores sortiment, der i forvejen er kæmpestort! Husk desuden på at vi altid sender din bestilling samme dag (så længe du bestiller inden kl. 17) og at fragten altid er på vores regning! Du betaler derfor kun for selve produktet.