HTC Desire 300

HTC Desire 300
HTC Desire 300 er en ny mellemklasse smartphone fra den velkendte thailandske producent. Med en 1 GHz dual-core processor, 512 MB RAM og 4 GB indbygget plads (der kan udvides med op til 32 GB med microSD kort) er det ikke den kraftigste telefon på markedet, men det kan man heller ikke forventes når det kan købes for omkring 1800 kroner i Danmark. Her på Lux-Case.dk kunne vi godt se HTC Desire 300 gå hen og blive ret populær, så vi er selvfølgelig klar med alt hvad du skal bruge i covers, etuier og tilbehør. Vi har et af Skandinaviens største udvalg af covers der alle yder super beskyttelse til din smartphone.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

HTC Desire 300 Cover, Etui og Tilbehør

HTC Desire 300 er en ny mellemklasse smartphone fra den taiwanske producent. Den udkom i store dele af verden i december 2013 og her på Lux-Case.dk er vi selvfølgelig klar med alt hvad du skal bruge i covers, etuier og tilbehør til HTC Desire 300. Med 1 GHz dual-core processor, 512 MB RAM og 4 GB Indbygget plads (der dog kan udvides med op til 32 GB gennem microSD kort) er det ikke den kraftigste telefon på markedet, og især manglen på 4G LTE netværk er lidt synd. Skærmen er dog rigtig fin for en mellemklasse smartphone: 4.3 tommer med 480 x 800 pixels. Her på Lux-Case har vi et af Skandinaviens største udvalg i tilbehør til smartphones og tablets – så tag et kig rundt på vores side, du finder helt sikkert noget der falder i din smag.

HTC Desire 300 Cover

Du finder et bredt udvalg af covers til HTC Desire 300 her på siden. Vi har langt over 10.000 forskellige covers på lager – så mon ikke du kan finde et der passer til din stil og din smartphone? Vi anbefaler stærkt at beskytte din smartphone med et slidstærkt kvalitets cover. Det nedsætter risikoen for skader ved tab, fald og andre uheld og kan spare dig for at skulle investere i en helt ny telefon. Vi har massevis af super covers til billige priser – Hard Shell, Soft Shell, Bumpers, silikone, aluminium... Vi har det hele! 

HTC Desire 300 Etui

Et populært alternativ til covers er de stilfulde etuier. Her på siden finder du et lækkert udvalg af etuier til HTC Desire 300. Det gode ved etuier er at de både yder beskyttelse, ser super godt ud og yder ekstra funktioner som magnetluk, flipstativ og kreditkortholder. Især flipstativ er en funktion som mange smartphone brugere ender med at blive rigtig glad for, specielt hvis du ofte bruger din mobil til Youtube og andet videokigning. Hvis du ikke allerede er solgt på et af vores lækre etuier, så kan vi lige nævne at vi har gratis fragt på alle ordre – ligegyldigt hvor meget du bestiller.

HTC Desire 300 Tilbehør

Lux-Case.dk har alt hvad du kan drømme om i tilbehør til smartphones og tablets. Vi anbefaler at du beskytter dit smartphone display med beskyttelsesfilm – det er en billig måde at sikre din smartphone mod lommeridser og andre skader. Vi har alt hvad du skal bruge i tilbehør til HTC Desire 300: Headset, mini-højtalere, høretelefoner, biltilbehør, punge, poser, opladere... You name it!