HTC A9s

HTC A9s
HTC A9s

HTC A9s kom på markedet i september 2016, vejer blot 149,8 gram og er imponerende 8mm tynd! Den har en 5.0” Super LCD skærm med 720x1280 pixels og 294 pixels per tomme, som er utrolig god at se film på. Afhængig af hvilken model du har, så har HTC A9s enten 16 GB lagerplads og 2 GB ram eller 32 GB lagerplads og 3 GB ram. Du kan naturligvis også udvide lagerpladsen ved hjælp af et MicroSD kort på helt op til 256 GB. Du kommer derfor ikke til at løbe tør for plads lige foreløbigt! HTC A9s kører Android 6.0 (Marshmallow) og har et Mediatek MT6755 Helio P10 chipset og en Octa-core processor (4x1.8 GHz Cortex-A53 & 4x1.0 GHz Cortex-A53), så du kan godt regne med at alt kører flydende og som det skal. Batteriet på 2300 mAh bliver opladet lyndende hurtigt og HTC A9s har både indbygget fingeraftrykslæser, accelerometer, nærhedssensor og kompas. Den fås i henholdsvis sort, sølv og i guld.

Mangler du et eller andet til din HTC A9s? Du er havnet det helt rette sted, for hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af hvad end du måtte stå og mangle! Vi har blandt andet covers, etuier, skærmbeskyttere, høretelefoner, mini-højtalere, powerbanks, kabler, adaptere, SD kort og meget andet! Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find det du mangler i dag! Bestiller du inden kl 17 alle hverdage, så afsender vi din bestilling samme dag og vi har som altid gratis fragt! Hvad venter du på?
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til HTC A9s

Beskyt din smartphone med et cover eller et etui og slip for at bekymre dig om ridser og skrammer. Når først skaden er sket, så er der som regel ikke meget du kan gøre. Du kan vælge imellem mange forskellige covers og etuier her hos Lux-case. Vore store udvalg giver dig mulighed for at vælge imellem mange motiver og farver og så kan du naturligvis også vælge lige præcis det materiale som du vil have dit nye cover eller etui i. Mange af vores etuier har indbygget kortholder til din kreditkort og så kan de foldes ud og bruges som kickstand til din smartphone når du skal se film. Det kan kun anbefales at investere i et cover eller etui og være på forkant inden uheldet er ude. Vil du helst ikke gemme designet på din smartphone alt for meget væk, så er det oplagt med et cover.

Mini-højtalere til HTC A9s

Leder du efter en mini-højtaler til din smartphone? Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af mini-højtalere i enhver afskygning, så der er helt sikkert en som vil falde i din smag! Er du bekymret for det lunefulde danske vejr og træt af at regnvejret skal stoppe festen? Vi har vandtætte mini-højtalere som sørger for at du aldrig behøver at gå på kompromis med musikken. Eller hvad med en mini-højtaler som kan oplade din smartphone samtidigt med at musikken spiller? Vi har tilmed mini-højtalere som afspiller et imponerende lysshow i LED i takt med musikken! Du kan selvfølgelig vælge imellem mange forskellige lysshows, downloade flere eller lave dine helt egne! Hvad venter du på? Gå på opdagelse i vores store udvalg og find din nye mini-højtaler i dag!

Powerbanks til HTC A9s

Er du træt af at løbe tør for strøm når du er på farten? Investerer du i en powerbank så er du sikker på at du altid har strøm lige ved hånden når du har brug for det. Det er som regel altid på det værste tænkelige tidspunkt at ens smartphone går død. Men med en powerbank i hånden er du sikker på at du altid har strøm nok til at du kan finde vej via GPS eller til at du kan foretage et vigtigt opkald når du er langt fra en stikkontakt. Gå på opdagelse i vores store sortiment i dag og find din nye powerbank. Du kan selvfølgelig vælge imellem mange forskellige farver, kapaciteter og modeller!