HTC 10 Evo

HTC 10 Evo
HTC 10 Evo

"HTC 10 Evo kom på markedet i vovember 2016, vejer blot 174g og så er den imponerende 8.1mm tynd. Med en 5.5” Super LCD3 skærm med en opløsning på 1400x2560 pixels og 534 pixels per inch er det en smartphone som er utrolig rar at se film og serier på – selv i mange timer! Smartphonen er IP57 certificeret hvilket betyder at den er vandtæt ned til 1 meter i op til 30 minutter. Den er dog ikke beregnet til at tage med i vandet og det bør så vidt som muligt undgås. HTC 10 Evo har et Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810 chipset, en octa-core processor og 3 GB ram og det er således også en smartphone som kan mestre lidt af hvert. Som standard har smartphonen 32 GB plads som dog kan udvides med op til 256 GB yderligere lagerplads ved at gøre brug af den dedikerede microSD slidse. Med et primært 16 megapixels kamera og et 8 megapixels frontkamera er det en fremragende smartphone til at tage billeder med når du er på farten. HTC 10 Evo gør brug af et Type-C USB stik og med QuickCharge 2.0 bliver dets 3200 mAh batteri lynhurtigt opladet. Smartphonen fås i sort og i sølv og kører Android 7.0 (Nougat).

Mangler du et eller andet til din HTC 10 Evo? Hos Lux-case finder du et af Danmarks største udvalg af tilbehør til din smartphone. Vores store sortiment giver dig mulighed for at vælge imellem mange forskellige modeller og farver, uanset hvad tilbehør du måtte mangle. Gå på opdagelse og vælg imellem mange covers, etuier, powerbanks, kabler, ladere, høretelefoner og meget andet! Bestiller du inden kl 17 på en hverdag, så sender vi din bestilling samme dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til HTC 10 Evo

Hos Lux-case kan du finde et af Danmarks største udvalg af covers og etuier til din smartphone, så leder du efter et cover eller et etui, så er du kommet til det helt rette sted! Vores store udvalg giver dig mulighed for at vælge imellem mange flotte motiver og farver såvel som materialer. Det kan kun anbefales at du investerer i en eller anden form for beskyttelse til din smartphone, for når uheldet er ude og skaden er sket så er der som regel ikke meget man kan gøre. Et cover eller et etui er samtidig også oplagt til at personliggøre din smartphone en smule og for at vise din smartphone frem med stil. Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg og find dit nye cover eller etui til HTC 10 Evo idag!

Skærmbeskyttere til HTC 10 Evo

Det kan altid betale sig at investere i en skærmbeskytter til din smartphone, for når først skaden er sket så er der ikke meget man kan gøre. En ridse eller en skramme kan hurtigt blive et irritationsmoment hver gang du tager din smartphone i brug og ødelægge oplevelsen når du skal se film på den. Hos Lux-case finder du et stort udvalg af skærmbeskyttere til HTC 10 Evo – vi har blandt andet både skærmbeskyttelsesglas og skærmbeskyttelsesfilm. Begge typer giver god beskyttelse mod ridser og skrammer, dog er skærmbeskyttelsesglas en smule mere robust. Du kan også finde pakkeløsninger her hos Lux-case med henholdsvis 3 eller 5 styk, så du altid har en ny skærmbeskytter ved hånden.

Mini-højtalere til HTC 10 Evo

Vil du gerne tage musikken med dig hvorend du er? Det forstår vi udmærket og vi har derfor også et kæmpe udvalg af mini-højtalere som du kan bruge med din smartphone. Det har aldrig været nemmere at have en god musikkilde lige ved hånden. Uanset hvad du måtte være på udkig efter, så kan du garanteret finde det her hos Lux-case! Vi har blandt andet et bredt udvalg af vandtætte mini-højtalere så du slipper for at skulle bekymre dig om regnvejr eller så du kan tage højtaleren med dig i badet. Hvad med en mini-højtaler som også kan oplade din smartphone samtidig med at musikken spiller og som dermed fungerer som en form for powerbank? Der er utrolig mange valgmuligheder, så det handler sådan set bare om at du finder din nye mini-højtaler til HTC 10 Evo og får det bestilt!