GoPro Tilbehør

GoPro Tilbehør
Alt tilbehør til GoPro. Hvis du ønsker at anskaffe dig nogle forskellige ting til dit GoPro så har du fundet den rigtige side! Her på lux-case.dk har vi et meget stort sortiment af forskellige produkter, som du vil få til meget rimelige priser. Du vil ikke betale en eneste øre i forsendelses omkostninger. Det er muligt for dig at finde forskellige typer af beskyttelse, der vil sørge for at dit GoPro ikke får unødvendige skræmmer. Vi har alt slags GoPro tilbehør, både til bilen, hjelmen og til hunden. Hvis du skulle ligge inde med nogle spørgsmål, kan du kontakte vores support team alle hverdage mellem 10 - 17. Vi vil med glæde hjælpe dig og forhåbentligt finde en løsning på dine problemer.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Tilbehør Til GoPro

GoPro kameraer er perfekt til dem, der enten oplever eller ønsker at opleve noget i deres liv. Med dette fantastiske kamera, får du mulighed for at fange alt på video eller måske via billeder. Du har to muligheder, enten tage billeder ved at trykke på en knap en enkelt gang eller optage en video ved at trykke på en knap og derefter skyde. Du kan medbringe dit GoPro kamera næsten overalt, så længe du har et påhæng eller lignende. De tåler en masse, når det kommer til slag og fald og vores vandtætte case til dit GoPro er en af de bedste tilbehør du kan give den.Man får også en LED der blinker på flere sider af kameraet, så du nemmere kan se kameraet når det uploader videoer eller fotos. Et GoPro kamera kan benyttes fra alt til at tage billeder af ørkenen i Sahara til at fange nordlyset på Grønland, hvilket man må sige der siger lidt om kvaliteten.

I denne kategori finder du alle vores ting, der vil gøre dit liv mere sjov og underholdende. Du finder du alt fra forskellige typer af beskyttende poser, der med garanti kan holde dit GoPro beskyttet bedst muligt. Vi vil anbefale at man tilkøber sig en rejsetaske til sit GoPro, da der er flere småting, som nemt kan forsvinde hvis man ikke holder det samlet. Dertil kan du også købe en æske, der indeholder en bred vifte af tilbehør og værktøj, der kan være praktiske at eje. Som sædvanligt kan du finde næsten alt du kunne få brug for til dit GoPro her på lux-case.dk. Alle vores produkter er i en udsøgt kvalitet, som man ikke finder på alverdens hjemmesider.

Du ved også, at alle vores produkter vil blive afsendt hele vejen til dit hjem uden at skulle betale en eneste øre i forsendelsesomkostninger fra din egen lomme. Så vi ser ingen grund til at tøve, tag dig endelig den tid, du har brug for og få lagt dine foretrukne produkter i indkøbskurven!

Vores kundeservice er åben alle hverdage fra 10-14:30. Så skulle der opstå nogle problemer eller lignende, skal du være mere end velkommen til at ringe ind. Vi sidder klar ved telefonerne og vil hellere end gerne hjælpe dig.

Lidt info om GoPro

  • GoPro HERO3 + Silver Edition Action Kamera er 20% mindre og 2 gange mere kraftfuld end tidligere modeller.
  • Op til video 1080p60 kvalitet
  • 10 megapixel kamera med op til 10 billeder i sekundet
  • Med hurtigere, indbygget Wi-Fi
  • Bedre ydelse under dårlige lysforhold
  • 25% længere batterilevetid Lille og let
  • Vandtæthed til 40m
  • Wi-Fi og HDMI-tilslutning